PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kau datang dengan rela

Hai ingatkan dah selesai exam untuk PM, tapi hari ni kena mengadap 4 paper lagi. haha. Dah la belum study lagi nak jawab cam ner ni. Tapi dengan kejujuran berbekalkan keikhlasan PM akan jawab. oh ya.. jom kita hafal ..
99 Perkara
4blogger telah sudi memilih nama 4 untuk menjawab soalan soalan ini.. menjadikan 13 orang telah tag PM dalam game ni.haha..Jom kenali mereka dan soalan mereka.
VillaChienta Eryn
Omputih beb tergagap PM nak jawab.haha.
How old are you?
Esok 22 tahun. 
Are you single?
Totally single 
At what age do you think you'll get married?
Entah 
Do you think you'll b marrying the person you are with now?
single sekarang ni.cam ner? 
Do you want a garden/beach or traditional wedding?
hurm.. tengok bakal wife nak macam mana. 
Where do you plan to go on honeymoon?
Keputusan wife 
How many guests do you think you'll invite?
semua yang PM kenal 
Will that include your exes?
Yup 
How many layers of cake do you want?
ikut wife nak sama tinggi ngan dia ke.haha 
Name the song/tune you'd like to play at your wedding.
Hijjaz - Permaisuri Hatiku
do u like my blog ?? huhu..
Like. 
Akak Comel Suka Kek Keju
Perkataan atau ayat yang sering anda gunakan?
Selamat Malam n sweet dream 
Anda jenis left brain atau right brain?
tak tahu la, tapi saya suka sesuatu yang berkaitan musik, dan sesuatu yang tak melibatkan pengiraan. 
Adakah anda seorang yang setia?
Insyaallah saya sorang yang setia 
Describe yourself in 3 words?
im only one 
Coffee? Tea? Or Milo? Which one is you?
i will pass milo and tea. 
Apa perkara paling buruk sekiranya pasangan anda lakukan yang boleh buatkan anda terus tinggalkan dia?
Serah kehormatan diri pada orang lain 
What is your worst nightmare?
Family terlibat dalam kemalangan, tapi PM hanya mampu tengok dari pada jauh. 
Sehari berapa kali anda gosok gigi?
Minima 2 
Adakah anda addicted to something? Apa dia?
ketagih?music. 
Movie yang paling tak best?
Melayu yang iklan nak gempak cerita ntah pape. 
If you decide to join this tagging game, why?
Sebab dah kena tag.haha.. gembirakan hati orang yang sudi tag 
Fara E's budak Manja dan comel
Nama betul + ayah + atuk ;p
Mohd Faizal Bin Ghazali Bin Salleh 
Status diri terbaru bermula 1 November 2011
Single 
Takut hantu tak ? Hantu apa paling best ? Kenapa ?
Tak tahu la, takut kot.ntah 
Nak maki tentang blog saya , sila buat sekarang ;p
Maki! ok dah. 
Waktu jawab tag ni , korang pikir apa ?
Takde ke soalan mencabar sikit. 
Sihat ? Dah makan ? Mandi ?
Demam, lom makan, dah mandi. 
Kenapa bila marah , korang buat muka ? haha
Senyum je 
Ada berangan tak nak jadi sefemes HZ , CE n FL ?
PM nak jadi PM je. tak nak jadi cam diorang.
HZ ngan CE tu sapa? hahaha #buat buat tanya
Marah saya tak ? ;p
ada buat salah ker? 
Habis tu , kenapa jawab cam nak tak nak je ? Grrr
Dah tu soalan cam nak tak nak je.haha 
Saya sayang awak . Sayang saya tak ? Muahah
Saya sayang awak jugak. muahahahaa 
Daq kecik Comel
Nama manje korang.. nanti boleh gak ika panggil nama manje korang..
nak panggil apa? setakat ni da ramai panggil saya PM je..  
Dah lame ke korang berbelog nier??
setengah tahun 
Tentang belog ika bagi korang??
comel. 
korang rasa belog ika nie kena tambah pape tak??
Cari sapa sapa yang boleh betulkan kedudukan shout masa mula mula masuk blog ika. 
ika nak tukar header, ke header sekarang da comel ??
itu pada diri ika sendiri 
korang folow belog orang sebab apa??
Best dan sebab dia follow blog PM 
korang suka entry yg camne??
tak terlalu serius, lawak, cinta, pengalaman. 
lepas ni nak datang lagi tak belog ika??
Agak agak? 
febret warna korang apa ye??
biru 
korang rasa ika nie camne ye??
Pemarah.. eh silap. peramah kot. 
korang rasa ika COMEL tak??
ika rasa ika hodoh ker?haahaha


Sekian sahaja.. ada lagi yang tag ker?hahaa 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Nyamuk Terbang said...

nah byk nya org tag kau
aku 3 jer
tpi tak jwb2 lg
haha

cik ika said...

wah..terharu ika PM jwb..heheheh..ika hodoh ker? bek ckp pat..hehehe

fierul said...

wahhh retis2 .. hehehe .. jgn mare :)

Edy Fee said...

mcm2 org tanye..special kew.hehe

Syazfida Afzan said...

hehehe...best2...like...^_^

Miss Nadya said...

aja gila..nad abiskan jugak baca semua..:)

nad pon tak suka tengok wayang yang suka wat iklan gempak tapi cerita hampeh...:)

Cik Kasih said...

glamornya artis kite sorang ni..hik3

lynda said...

retis. sebab tu org tag. hihi

reenapple said...

bnyaknya... alahai.. slamat menjawab soalan lao ada lagi..=D

..cik gugu.. said...

HAHAH ARY2 RETIS NI JAWAB SOALAN.. PEMES PEMES..

ascil.punye.lah said...

haha kalau lah final exam macamnih,kompom bole jawab sambil baring2 tutp mata,mimpi kejap.pastu SIAP!

Diyana Ali said...

wah rajin PM jawab .hehe

msredcheesecake said...

thnaks sudi layan tag msred hhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD