PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kau beli Pisang goreng ke

Hai pembaca blog PM sebelum PM teruskan berbicara di entri ni, PM nak anda baca dulu ini.
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/11/spontaneous-thursday-25.html
Da baca? da jelas? ok kita ke seterusnya.Seperti semua sedia maklum, fon Sony C510a PM rosak. Jadi PM berhasrat menukar fon tu kepada nokia c3. Murah pun murah.haha
Jadi apa kaitan dengan pisang goreng, tadi saja la keluar, nak pi bayar hutang motor. hehe singgah di kedai fon Tengok tengok fon idaman di hati.haha.. niat hati nak beli i phone or samsung galaxy tapi tak mampu. haha. Jadi PM tengok. tengok tengok dan terus tengok. Ha C3. tengok bajet. ok menepati jangkaan. hahaRM 335 memory 4gb ok.. berpatutan.. Tanpa membuang masa terus angkat. Impian ku semalam menjadi kenyataan tak gitu?
Urusniaga dijalankan.. da taraaaaaa
menjadi miliki. ini bermakna berakhir la sudah episod ku bersama sony c510a..... 


motif entri? saja nak kongsikan ngan anda.haha
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

reenapple said...

nak juga..=)

sha my heart said...

dapat juga.. =)

adik saya pun baru grab C3 satu. warna macam hp PM juga.

Miss Nadya said...

nad nak c3 tapi nad lagi suka samsung colby II..:)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah,bestnye...ada phone baru.. :D

RinsyaRyc said...

ehm pinjam!!!!!!!

ieyza afieyna said...

ceh.. dah beli rupenye.. hee

cepat ye.. smlm nk arini terus dpt..

untung ler.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD