PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kalah Perdana Menteri

Hai pembaca blog PM , maaf atas kelewatan dan tiada respon terhadap komen dan lawatan yang anda lakukan, Pm mengalami masalah internet di Terengganu berikutan hujan lebat serta amaran banjir di kawasan PM, doakan harap harap umoah PM tak di naiki air ok? .. terima kasih pada yang sudi melawat blog PM.

Pertamanya PM ucapkan tahniah buat skuad bawah 23 Malaysia yang berjaya membenamkan pasukan bola sepak Indonesia sekaligus membawa pulang emas untuk Malaysia. OK beralih pada PM, sekarang ni musim hujan tak menentu, dan berdasarkan ramalan ,pengiraan dan pemerhatian PM jika hujan berterusan berlanjutan banyak daerah dan negeri yang bakal ditenggelami air. Jadi PM amik peluang di sini untuk mengingatkan anda semua mengenai bahaya yang akan melanda. PM harap anda dapat menyimpan segala dokumen penting dan barang barang berharga di tempat yang lebih selamat.

Mengenai update blog insyallah PM cuba update jika internet mengizinkan. jika tak maaf dihulurkan buat anda semua yang mengunjungi blog buruk PM ni. Tapi hujan hujan ni membuatkan PM rindu pada anda semua. ok jelas kan? ANDA SEMUA. haha maklum la single mana ada kekasih nak dirindui jadi PM rindu kepada semua pengunjung blog PM ni. Anda rindu PM tak?haha ala korang rindu kan tapi tak ngaku.

Mengenai cerpen PM insyallah akan bersambung dalam masa terdekat PM takde masa lagi untuk memikirkan idea mengenai cerpen itu. itu je la PM nak update. sebenarnya ada point best untuk entri tapi takpe PM tunda entri tu sebab PM nak inform kenapa PM tak buat lawatan balas untuk blog anda. 

haha cara tulis entri cam bz mengalahkan Perdana Menteri je PM ni...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

Ku Azhar said...

hehehe happy blogging :)

Miss Purple Ungu said...

patut la PM senyap je..
miss purple doakan smga umah PM x banjir ok dn boleh hapdet entry sokmo :)

IkhAnif said...

line kak klate ni pung samo benok jugok.. ^_^

Nizam Ijam said...

xper2... y pentg bola menang..haha

Lady Shana Sweet said...

Huhuhu sediakan perahu sebelum banjir... huhu

cik ika said...

yeah2..malaysi menang.

p/s: rindu kot kt PM...

fierul said...

semoga tmpat PM selamat je .
kt tmpat sy pon kerap ujan jgak .

Miss Nadya said...

salam PM..Insyaallah tmpat PM nanti tak banjir..Amin..

Original CikTeddy said...

sama taraf je ngn pdana mnteri..name pon PM!huhu

Syazfida Afzan said...

hehehe...rindu cerpen PM...cepat2 update tau...semoga tempat PM selamat...^_^

Saddila said...

jaga diri :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD