PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Barang Baik ramai la cari


Hai anda nampak tak banner di atas ni?sama tak ngan kat sidebar PM?nak tahu tak apa fungsi dia?cuba klik. Ya PM tak jahat la nak letak churp churp or heartbeat kat situ. ni adalah link untuk membaca nukilan PM yang biasa biasa je tu. Jika sudi klik la untuk membaca nya .Insyallah PM akan cuba update cerita tu, PM tahu tak panjang cam cerita orang lain. Tapi PM nak cuba gak , tak pernah menulis seperti itu sebelum ni. Dan ini la yang digelarkan inovasi buat pengubahsuaian dalam sesuatu produk.

Jangan lupa klik ye sayang sayang PM semua.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

RinsyaRyc said...

<----buat satu blog untuk penulisan. wuwuww >_<

Selendang Merah said...

owh...sm ingt benda apa aritu..oke2 nanti sm baca...rajin2 menulis naa..sebab nak baca..:D

Norlida Ramli said...

kalo letak churp2 best gak..biar tertipu..keh keh..

Saiazuan said...

barang baik ek? huhu

Ana Farhana said...

knp kalau letak churp churp jahat pulak ?=,=

YNA said...

jahat ke letak churp2 dan heartbeat?

x la, hihihi

saya cello191 said...

nanti terbit novel ya...^^

kim heeruul said...

tak penah buat benda2 yang macam tu..sbb gua tak ada churp2..hihi

sha my heart said...

ok jer cerita PM.. =)

serius, blog aku teruk- sedihnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD