PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Happy Birthday Shah Rukh Khan

2 November 1989, tanggal dilahirkan di dunia ini. Pada tika ini aku mula mengenal apa itu dunia, apa itu keluarga apa itu kasih sayang dan apa itu kerisauan. Kali ni Biar PM cerita mengenai diri PM sedikit, abaikan tajuk Besday SRK tu sebab PM berkongsi Besday dengan SRK.

22tahun berlalu pelbagai cubaan dugaan kesedihan dan kegembiraan yang dilalui, beberapa kehilangan orang tersayang , dan beberapa kehadiran orang baru dalam hidup PM. Kini pada 2011 PM bergelar seorang blogger dan tahun ni tahun yang banyak mengubah hidup PM. Selepas menamatkan pembelajaran di Pulau Pinang PM kembali ke Kuala Terengganu dan bertugas sebagai dejay serta Penyanyi. ok jangan tanya suara best ke tak sebab PM akan jawab tak.

Kemudian pada april 2011 PM mengenali dunia blog, daripada dunia blog PM cuba guna penulisan untuk mendapatkan kawan, ternyata PM mendapat teman teman yang mampup menghadiahkan senyuman buat PM. apa apa pun da 22 tahun hidup ni PM nak fokus cari duit, beli kereta, rumah dah ada, dan cari.....

Mekasih buat teman yang wih besday PM Pada 2nd November, untuk SRK Happy besday bro.haha.Dia baca ke blog PM. Kepada Miryo BEG Sengil chuka Hamnida. dah entri mengarut dah ni.. apa apa pun SELAMAT HARI LAHIR FAIZAL...
































Mekasih pada kawan yang sudi wish besday PM kat FB Blog ngan Shout dan fon. oh ya orang terawal wish adalah My PA by fon...mekasih2...oh ya tak lupa yang wish kat entri mekasih jugak....eh tertinggal satu..

Jangan Tanya la kenapa PM saja letak gambar ni last.haha..

Mekasih semua...
p/s maaf tak daya nak tag semua..haha.. Gambar last je PM tag #jangan tanya kenapa.. klik untuk ke blog dia.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

21 bicara cinta:

Miss Nadya said...

hari ni bufday makcik sebelah rumah jugak..:)

shiema sufian said...

hhapy birthday PM (:

lynda said...

weeeeeeee..dah tua dah =P

sis92 said...

selamat hari jadi PM :)
semoga murah rezeki, berjaya dunia akhirat :)

saya cello191 said...

hepi birthday..
dh tua dh..^^

**::CIKNUURUL::** said...

ewah2,..jangan tanya ek,.xnak tanye pun,.ekekek,.happy birthday,.same lak ngan adik CN,.oo,SRK skali ek,.bleh la korang clebrate sesame nanti,.ahaha,.

kim heeruul said...

gua nak wish lagi..^^
Happy bufday..^^

ascil.punye.lah said...

wuhuuuu yg last tuhhh.

Ahmad Haziq Azlan said...

selamat hari jadi abe~~~
akaun fb dah delete ek?
sekarang pakai baru ke?
patut la takde noti


apa² pun selmat hari jadi, semoga murah rezeki, moga kerjaya anda terus berpanjangan mencipta nama

widiea azira said...

hahaha sy sah2 la xdekat sini..special betul kan..hahaahah
-_-'

anamizu said...

selamat ulangtahun PM :)






luv,
cik ana

Ana Farhana said...

Besttt nyeee ramai yg wish :)

Diyana Ali said...

wahh bertuah, happy birthday juga :)

.ain. said...

happy belated birthday :)

Aesya Zealous said...

kite xde pun..*lari2 tepi pantai*

Miss Purple Ungu said...

slmt hari lahir PM
smga diberi keberkatan hidup di dunia dan akhirat :)

Rosalia said...

sy wish 3 tmpt skali.hahah tak melampau kan? excited sgt nk wish beday pm pnye pasal.hahah

DibaHadzim said...

happy belated birthday !!!! sorry lambat wish . semoga panjang umo and dimurahkan rezeki ;)

..cik gugu.. said...

saya xde pong ;(

ieyza afieyna said...

untung larr besday sme dgn shah rukh khan.. leh smbut same2.. hee

frhawien said...

hepi belated birthday,wah bestnye same birthday dengan king of bollywood,shah rukh khan...May God bless ur life,PM!aminnn...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD