PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Music On Saturday 14

Hai pembaca blog PM, dah sabtu, kali ni PM nak buat perubahan sedikit untuk Music on saturday, PM sedar ramai yang mengalami masalah internet.haha #PM je kot. Jadi kali ni PM nak kongsikan lirik lagu.apa apa pun layan. Kenapa PM pilih lirik ni.hahaha
oh siapakah calon isteriku
pernah diceritakan pada tahun lalu
tak pernah berkata atau bertemu
menjadi pilihan ayah dan ibu

siang malam aku pikirkan
bagaimana orangnya aku gambarkan
apakah sidia cantik rupawan
terserah mungkin jodoh menentukan

aku bertanya siapa gerangan
ibu tersenyum sambil berkata
gadis dimaksudkan orang biasa
seorang guru sekolah agama

aku bersyukur pada Ilahi
Kau ketemukan seorang isteri
bukannya cantik yang aku cari
asal pandai sopan santun dan baik hati

Agak agak?kenapa pilih lagu ni.hahaha

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

ascil.punye.lah said...

alamak PM,lagu apa nih?tak tau nyanyi.

ehemmm lirik bawak maksud mendalam tu PM.amboiii=p

kim heeruul said...

lagu apa ini bro ?
mcm mane melody dia ?hihiih

Popoi said...

ya allah,, jiwangnyerr pm,, hik33

widiea azira said...

ehhh lagu ape nih?? bestnye lirik

Miss Purple Ungu said...

lagu sapa ni PM
dh la jiwang di pagi hari :)

RinsyaRyc said...

hik hok~ sape die? wiwitt~

nurul diana said...

lagu ape nii ??

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

lagu apa ni?tak penah dengar pun..tapi lirik dia cam best :D

$^ow Qu33n said...

beat lah lirik ni, tapi pesaltak pernah dengar ye?

EYFAalias said...

lagu apakah? errr.

Miss Eiza said...

tajuk ape lagi ni?tak penah dgr ponnn???

Nyamuk Terbang said...

senario _ calon isteri

Miss Eiza said...

Dah tahuu..yeahhhh..lagu senario tajuk dia calon isteri kan?

Prasetyo said...

Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

Thanks for share.

sha my heart said...

ehem2.. hehe~ dalam hati ada taman ek?

jom join permainan teka-teki

jom main teka teki, ada berani?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD