PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Nyamuk Obses

Hai seperti yang PM janjikan sesiapa yang dapat meneka tajuk lagu untuk Music On Saturday #14 PM akan review blog diorang dan hanya dua blogger yang jawab dengan tepat. anda sendiri yang lepaskan peluang review.bukan salah PM. Jom PM kenalkan blogger yang bertuah.

Yang pertamanya PM nak buat pengakuan ikhlas, sejujurnya owner blog ni comel lagi kiut. tak perli tapi kenyataan dan pujiaan dari PM. Mula mula kenal dia , "hurm comel nye dia ni". itu yang bermain di bibir PM.Dan ni tahniah..hehe
Kita lebih serius ye, PM akan cuba review apa yang PM mampu.

Bagi PM penulisan dia ok, tak terlalu formal cam PM, guna gua gua je.hehe Tapi PM ley terima PM baca setiap entri dia dan PM komen. Tapi, PM masih menantikan entri seram dari dia. Nampak dah lama dia tak update entri seram. Entri terbaru dari dia SELERA INDONESIA.

Yang mampu PM tegur mengenai blog dia, hanya penggunaan warna di sidebar, mungkin warna pada tulisan tu agak tenggelam dengan corak yang digunakan untun background. Itu je PM nak tegur sebab bagi PM blog dia da ok. Jom Pakat pakat terjah.
http://aztiqah0216.blogspot.com/
Senyum

Yang kedua nya ialah Miss Ieza, Untuk pengetahuan dia la Stalker Cun yang selalu menjerit jerit di Shoutbox PM, hehe Dari situ PM kenal dia, PM pun tak dapat nak jeleaskan secara jelas mengenai dia kerana PM sendiri baru kenal dia.Ok kita beralih kepada isu yang lebih serius.

Apa yang mampu PM cakap blog dia sangat simple, tapi takpe PM suka sebab loading tak lambat, apa yang mampu PM cadangkan adalah penggunaan Linkwithin dengan penggunaan ini sedikit sebanya dapat meningkatkan pageview blog kita. Untuk entri terbaru dia PILIHLAH YANG TERPILIH . Jom pakat terjah
http://missobsesi.blogspot.com/
Sekian sahaja review ringkas dari PM, ingin direview seperti mereka? nantikan kejutan kejutan di blog PM.haha

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Miss Eiza said...

hahaha..tenkiuuu PM..terharu ..:')

Aesya Zealous said...

uiyo..nyamuk comel..hehe

kim heeruul said...

gua terjah skrg..hihi

RinsyaRyc said...

hek3. nyamuk obses..? >.<

..cik gugu.. said...

terjahhhhh~

fierul said...

wahhh terbaik la ....

anamizu said...

wahh! kene terjah nih! hehe


*nti kalo cik ana dah terer buat macarons tu cik ana blnje PM eh? hehe




luv,
cik ana

ascil.punye.lah said...

terjah sekaranggggg! chakkkk =)

IkhAnif said...

ungtung lar enn..^_^

Miss Purple Ungu said...

PM x obses pd nyamuk gak ke :)

GaRy™ said...

tahniah buat mereka... =)

ieyza afieyna said...

nak terjah.. hee

Nyamuk Terbang said...

gua mmg comel
haha
entri seram aku mlm coming soon
tgh cri bhan
haha weyh side bar tue dh lupa nak ubah dkt mana
kehkeh
thanx wey review n thanx sbb tlg aku check BJT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD