PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Seksi dik oiii

Hai pembaca blog PM, kali ni PM ingin berbicara mengenai sesuatu yang berlaku di hadapan mata PM petang semalam. PM ingatkan anda bahawa gambar yang PM gunakan mungkin agak keterlaluan tapi PM rasa kalau tak letak gambar tu mungkin anda tak jelas apa yang PM cuba sampaikan. PM ingin berbicara tentang pakaian perempuan yang pendamba lihat di depan mata PM semalam, agak mencolok mata , dan agak menarik nafsu muda remaja la.

Kisah bermula, petang semalam sewaktu PM menemani mak PM membeli barang barang keperluan di dapur, mata PM tiba tiba terpaku?terpatri? terhadap dua orang gadis, rupa memang lawa dan PM anggarkan umur diorang pun masih muda sebab tengok dari gaya tu memang muda dari PM , itu tak menarik mata PM lagi untuk melihat. Apa yang mendesar darah muda PM berbicara di dalam blog tentang mereka adalah, pemakaian mereka.


Seksi beb, baju ketat, dedah sana dedah sini, yang paling PM tak tahan diorang ni tak belajar warna kontra ke?seorang daripadanya memakai baju putih yang agak nipis serta ketat, dan warna bra nya pula pink terang dari jauh dah nampak kot. Maaflah mungkin anda kata PM gila seks tapi kalau dah macam tu korang tanya imam masjid pun diorang nampak. Kita pikir positif ok. PM teruskan membeli belah dan apa yang dapati pekerja muda yang berada di situ turut memerhatikan mereka berdua, PM tak faham apa motif diorang pakai cam tu datang tempat cam ni.Nasihat PM la, kalau la baju anda nipis, tolong la pakai pakaian dalam yang tidak menimbulkan warna yang agak menyerlah di bahagian dalam, paling kurang pakai la inner selain daripada bra tu.
Ala budak sekolah je kena pakai benda ni, kitaorang da dewasa, apa kelas pakai ni, hurm itu hak anda la sebagai perempuan, PM cuma nasihatkan . Soalan PM seronok je tayang aset anda kepada semua orang? orang lain free je dapat jamah tubuh anda. jaga la sikit maruah jangan sampai tergadai baru nak menyesal. sekian.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

25 bicara cinta:

RinsyaRyc said...

eh, apa benda tu? pestime tengok..

cik ika said...

best kot sexy2 ni PM..tayang sana sini,,bg free je laki tgk...

miSpYeja said...

hahah pelik budak2 skarang ni PM..suke benar seksi seksa ni..adoii

^^eKaTiKaH^^ said...

huuh, zaman sekarang nie makin pelik...kain melambak kat kedai tapi nak juga pakai baju yang tak cukup kain tu --'

noraauliyya said...

xyah kai bju terus lah cam tuh.

Miss Nadya said...

errr....pm, kat ganu pon ada gak gurl cm tuh??huh dasat..

Original CikTeddy said...

insyAllah..pm cube la tegur org mcm ni ek..kt skola cik slalu bncang ngn kwn2 psal ni smbil tegur..jadi,xde la dieorg trase sngt..Alhamdulillah,skrg ramai kwn2 cik yg brubah..

SpeakerSekolah said...

Bila ikut sunnah barat jadi camtu la..smoga mereka dberikan hidayah oleh Allah swt..

ieyza afieyna said...

apsal x tgkap je pic dorg tu...

xtahu mlu betull..bngga kowt tyang body..

cikpjaz said...

seksi tu mcm perkara biasa dh~
tak ingat hukuk hakam la..

cik najihah said...

sekso tengok

Miss Purple Ungu said...

sakit mata tgk baju budak2 skrg yg menjolok mata huhuhu...

Ana Farhana said...

PM,setuju sgt.. selalu nmpk yg mcm ni.. kite ppuan tgk pon maluu.hmm

ape lg la klau laki yg tgk kn..

tak taw pe motif diorg,nk tarik perhatian la tu kn ? ><

♥e'in♥ said...

erk, lau ein pakai cmtu kena perambat dgn abah.. huhu..

Cik Asma BLuppy said...

erk?? mmg xtahu malu la tu.. saje nk tunjuk! *tetiba geram ade pompuan macam tu!

Panggil Aku Han said...

cantik pada dia...teruk gila bg kita...isshh2

Norlida Ramli said...

alamak..sy kalo tgk ada org pkai cmtu..sy pulak sbgi pmpn ase malu..huhu..mcm dh x sggup nk tgk..

sbb body cntik..sbb tu nk tunjuk!haha

msredcheesecake said...

Adik2 ni masih tak mahu berfikir cara dewasa, kita yg dewasa ni kena lah tegur.....

renjerkabloi said...

free la dapat cuci mata hahaha :P

kim heeruul said...

selalu ternampak dkt tmpt kerja gua..remaja dewasa sama je..

sha my heart said...

senyum je tnegok telatah budak muda sekarang ni. nk tarik perhatian la tu.

semoga mereka insaf =)

fierul said...

mereka rasa hot tu pasal dorg buat mcm tuh ..

Puanbee2 said...

akk pelik satu je , tk rimas ke pakai ketat2 huhu

Miss Nadya said...

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Rosalia said...

ish2. sabar PM. sy mg dh terbiasa pakai inner kt dalam tu so tak risau sgt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD