PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kau ingat kau Artis popular

Hai pembaca blog PM, wah da lama kan PM tak berbicara, kenapa?sakit ker?ada orang kondem ker? sibuk dating ker?haha banyak nye persoalan anda. Biar PM jelaskan secara ringkas kenapa , dan mengapa PM tidak menulis di dalam blog. Tapi PM nak tanya anda semua. Personaliti dan citarasa setiap manusia ni sama ke? 

Jika jawapan anda sama, pendamba akan bagi satu kenyataan dan harap anda semua fikir tentang ini. Anda pergi ke sebuah pasaraya da anda ternampak deretan susu pekat manis di para pameran jualan. Tapi anda mengambil beberapa minit untuk mencari susu pekat pilihan anda. kenapa anda tak amik je mana mana susu pekat itu? Dan kenapa pengeluar susu pekat mempelbagaikan jenama dan intipati?sedangkan itu hanyalah satu tin susu pekat manis. PM nak anda fikir tentang ini, luaskan pemikiran anda jangan terlalu fokus pada satu perkara mengenai situasi ini.
Anda dapat jawapan mengenai kenyataan diatas? Jika YA , alhamdulillah anda sedar bahawa setiap daripada kita memiliki citarasa yang berbeza sebab tu pengeluar mempelbagaikan produknya. Jika TAK, PM harap anda guna cara pemikiran yang lebih kreatif. Maaf bukan nak memperlekehkan tapi PM nak tunjukkan bahawa setiap daripada kita semua mempunyai minat tersendiri. Paling senang dalam rancangan televisyen ada yang minat realiti show, ada yang minat sukan , ada yang minat agama, dan motivasi ada yang minat kartun dan sebagainya.

Persoalan sekarang kenapa PM tak update entri? sebab bila PM bukak je new post untuk update mesti sesuatu yang anda kata jiwang je akan bermain di fikiran PM, sebab tu entri PM banyak jiwang , sebab PM memang minat pada madah minat pada kata kata puitis. Itu minat PM, takkan PM nak ubah diri PM untuk jadi sama seperti yang anda harapkan. Ini diri PM dan ini cara PM , mungkin ada yang kata " bosan arh blog ni, asyik asyik jiwang je, luahan hati lah tu, muntah!" sebenarnya banyak entri PM datang dari pemainan minda PM dan keadaan yang berlaku di sekeliling PM, bukan nya PM yang alami tapi bila PM yang berbicara, PM akan gunakan cerita tu sebagai diri PM sebab PM taknak burukkan nama orang lain.
Jadi PM harap sangat anda faham kenapa PM banyak entri jiwang karat ke apa ke, sebab ini jiwa PM, ini citarasa PM. Anda nak PM buat entri serius? PM yakin anda akan terus cari blog lain bila PM mula buat entri serius. Jika anda dapat terima blog PM terima kasih dari PM, jika tak maaflah PM juga tak sempurna.

Kaitan sekarang ialah, PM tahan diri dari update sebab taknak anda bosan dengan entri berunsur jiwang dari PM..sekian


ps PM ko ingat ko artis ke nak update cam ni.haha

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

RinsyaRyc said...

ye.. cita rasa sendiri..

<---suka berfikir apesal lelaki buat mcmtu, apesal pempuan macam ni pulak. hahaha

banyak fikir & persoalan diminda..

Norlida Ramli said...

laaa..pm terasa ke bila sy kata jiwang tuu...sy sj je..xde pun niat nk kondem ke ape..sori kalo terasa ;(

SpeakerSekolah said...

Bukan pendamba mawar namenye kalau x jwang..skurang krangnya dah ade identiti sndri..tak mcam aq nie..hukhuk

ascil.punye.lah said...

alaa blog sendiri,buat jelah ape suka.ni satu2nya blog jiwang yg aku baca.takkan semua blog nak sama je kan.

.ain. said...

aiyark. kekecewaan? kemerengan? kebencian? kemeluatan? ke KEMARAHAN? hehehe. PM nie jangan lah rindu sgt. malu. HUA HUA HUA

chekgu kechik said...

mmg dlm setiap diri kita nie akan ada prasaan jiwang sbb adanya hati dan rasa kasih syg dlm diri 2..:)

pedulikan apa yg org ckp..keep it up k !

cik ika said...

jiwang PM is the best !!

Ahmad Haziq Azlan said...

tiap orang ada citarasa tersendiri

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

blog kte citarasa kita.. n blog gk mlmbgkn dri kta.. xksah la pe org nk ckp jnji kta xkco hdup org len

Honey Liyana said...

Pm...xpya la fkir pa org lain ckp... Yg pntg nawaitu kita....blog kita mlmbgkn dri kita.....

IkhAnif said...

setiap blog ade personaliti tersendiri..tak perlu arr kut nak tiru gaya blog orang lain..

kim heeruul said...

amal kan prinsip ini "blog gua cerita gua,suka hati gua la" keh keh keh..^^

Ana Farhana said...

hehe~ jgn la risau ,tu hy pendapat.. if minat just teruskn :)

Ku Azhar said...

who you are is what you are..terbaekk abe! :)

Miss Honeys Hasdi said...

no need to hear from someone else who doesn't undrstd us.. biar la dorg nk kata ape asalkan kita enjoy dgn penulisan kita k?? yg baik dikongsi yg buruk jauhkan la..

#blog aku suka aty aku la.. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD