PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tahniah Anda Berjaya

Hai pembaca blog PM, Pertamanya PM nak ucap tahniah buat adik adik yang mendapat keputusan cemerlang dalam UPSR, jangan malas malas cam PM ni UPSR dapat 3A je. OK taknak cakap pasal UPSR, tapi PM nak ucap tahniah pada kawan PM ni nama dia PENDAMBAMAWAR sebab menang GA.haha 
Setelah sekian lama tak menang apa apa tetiba hari ni PM menang GA yang dianjurkan oleh teman PM sendiri. OPS dia faktor bias kerana pemilihan berdasarkan random.org. Bercakap pasal menang GA, dulu PM ada menang contact lense warna hazel, tapi PM tak bukak bukak pun.haha #takpandai.ada orang nak ker? ok jom tengok betul ke PM menang GA? ke tajuk saja bikin gempak.

Tempat pertama..hohohoho...Motif PM buat entri ni? Saja la kongsi kegembiraan dengan anda semua yahuuuuuuu.....sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

ascil.punye.lah said...

tahniah PM oii

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

tahniah en.PM..
sharing is caring..
meh sharing sini..

Miss Nadya said...

alhamdulillah rezeki PM..:)

new entry :: Facebook Sekarang Tempat Melucah

Original CikTeddy said...

wah..lega abis exam tuk mnggu ni..dtg jenguk encik kasih yg dikasihi..

bestnye die mng..adiah ape ek?huhu
la..xsuke ke contact lens tu,bg kat saya la..haha

Nyamuk Terbang said...

aceh best lerr teww

fierul said...

taniah ..
contact lens ? hehe
sy dh ada dua stu kaler prple stu lgi kaler htam .

Norlida Ramli said...

wahahaha..tahniah! :)

c genk bah ne said...

Wah!!!Tahniah PM... jeles tgk ^^


Jom join segmen ini
KLIK SINI

smilenajah93 said...

wahhhh ! tahniah PM ! bestnyeeee ~ kim x pernah menang ~

Mr. Z dan Mis N said...

terbaikla PM...3a atau 5 a its not important yang penting apply apa yang kita belajar dalam kehiudpan


Jemputan khas singgah ke blog chegu zubir BLOG CHEGU ZUBIR
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

.ain. said...

tetttt !! jeles. >.<'






congrats !!

cik ika said...

tahniah PM..

nk lens tu boleh?? hehehhe

RinsyaRyc said...

ahha.. taniah PM~

<---x penah menang sbb tak penah ikot. mls woo nak ikut.. ahaahaha

Ana Farhana said...

besttt lah ! tak pnh menang ppe pon :(

era kecik said...

wah! tahniah PM ^^

jeles gak era nim.. hehehe

Miss Purple Ungu said...

tahniah ye PM
dpt adiah apa la ye kali ni (ntah2 contact lens lagi) :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD