PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Ticker ooo Ticker

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


ha tepat pukul 12 pagi 29 Ogos perubahan lagi dalam sistem facebook , pendamba tak tahu la apa lagi yang diorang nak buat, makin lama makin hilang privasi kita di Facebook. tak tahu la nak buat cam ne nak pendamba call mark lagi ke?haih malas da.haha.. lagipun peratusan saham pendamba dalam facebook telah dibekukan takde hak nak ubah semua ni lagi.




Apa motif sebenarnya 'ticker' tu wujud. Jika pendamba positif la mesti untuk kemudahan apa yang dipost oleh orang, tapi bagi pendamba kewujudan benda alah tu menimbulkan rasa tidak puas hati untuk setiap orang. kenapa la jadi cam ni. apa la nak jadi kat facebook.


Harap facebook dapat kembali cam asal dulu la, serabut semacam sekarang ni. law main octove je cam ne? ahaks. cam best jugak tu. tapi facebook lagi besar pengaruh. ah sudah sudah malas nak pikir blog tetap ku update. tapi masih tak puas hati kenapa perlu ada benda alah 'ticker' tu.


buat pakar pakar coding ke apa ke tentang ini, tolong la guna kemahiran anda sekarang. pendamba perlukan anda. sekian




THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

nashanadz said...

itu namenye takde keje cari keje, takde pasal cari pasal... ish ish ish.. blum lagi habis kes chat yang tah pape tu, meh pulok mende alah yg tak berpekdah tu huhu

fierul said...

hehe . btol tuh . nk off fb trus la . fokus pde blog je bole ta ? hehe

..cik gugu.. said...

mlm td nk un9 tetiba t'kjut.. trus mls nk un9 dah.

TrigYy said...

menatang ap plk ticker tu.. hohohooh. dop taw pomm

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ila pun tak suka. jom kite ber-octove saje la pendambe ;D

Cik Asma BLuppy said...

tu la... mcm xbest je ade ticker tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD