PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Terima Kasih Follower ke 800

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Hai selamat pagi.. seperti biasa bila angka follower genap pendamba akan buat entri khas untuk diorang..yang pertamanya pendamba ucapkan terima kasih pada semua follower dan reader blog pendambamawar.. alhamdulillah lagi seminggu blog pendamba akan menyambut hari ulangtahun yang ke 4bulan..ahaks..ok bukti follower da cecah angka 800



Tu dia.. Cik Nuruhuda.. follower ke 800.terima kasih awak.. seperti biasa.. pendamba nak promote blog dia la.. first time masuk blog dia pendamba teringat blog pendamba dulu. ada blink blink cam blog pendamba dulu..comel..secomel tuan nya...

Klik gambar untuk terjah blog beliau

amacam?cun..sempoi..ahaks..maaf yer cik Nuru..saya curi gambar... apa apa pun terima kasih skali lagi kerana sudi follow blog pendamba.. dan buat semua follower terima kasih lagi sekali kerana bersama blog pendamba mawar..sekian


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

14 bicara cinta:

Ku Azhar said...

tahniah! :D

kim heeruul said...

dh 800..wah,semakin dikenali..tahniah..=)
terus kan berblogging..^^

zatiey said...

wahh..ramainye follower dia..:)

AnNa FaRHaNa said...

nak ngorat lettew kan2...hahahaha...larikkkkk...(terlupe plak nak bt entry follower ke 400..:p)

Bella Bell said...

tahniah :)

Etong said...

tahniah :)

Cik Asma BLuppy said...

wah.. ramai tu.. tahniah=)

nuruhuda_329 said...

oppsss..nak terharu boley?hik3..mekaseh untuk entri khas nih..adeiii segan plak kui3..:P
acctually thanks jugak follow belog saya yg blink2 tu kikikiki tak reti nak buat header..tolong buatkan boley??? hahahha tetibe :P

..cik gugu.. said...

tahniah ;)

imah said...

ho yeah hoo yeah!!

Alia Natasha said...

jyeahh ! tahniah ! seriousss sekajapp bebenorr pollower blog atuk naikk :D
blog atuk kan besttt ! :D

syarina syakila said...

wohohoho !!
tahniah sifu !!

farra said...

congrate..thumbs up!

Pendamba Mawar said...

ku>mekasih

kim>mekasih..mane de dikenali

zatiey>alhamdulillah

kak anna>jgn ckap gitu..kantoi ar

bella n etong>mekasih

asma>mekasih

nurulhuda>hehe.. bak idea

cik gugu>mekasih

imah>yeah..hehe

alia>ehehe mekasih cucu

cena>oit sapa sifu ni..heehe mekasih

farra>thanks dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD