PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Sila Kritik

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai ruginya hari tu tak join segmen abg Ben kritik blog..hurm..tak sempat macam mana? jadi hari ni pendamba open untuk semua nak kritik apa sahaja tentang blog pendambamawar...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

8 bicara cinta:

Popoi said...

pendamba nyer blog bgi popoi dah ok da,, x berat pun~ ^^

..cik gugu.. said...

ok dah ;)

Noorul Amera Adnan said...

dah ok dah blog pendamba nie. seronok je tgk. nak baca pun semangat :)

yad'z said...

nak kritik ape ek? ape ek? ape ek? urmmm... urmmmm... takde kot.. hehe

Ku Azhar said...

kritik?? hmm....blogger nie hensem sngt!! hehehe

yunZ said...

malas..kang mu nges pulop

nashanadz said...

ala.. terus mati kutu kat cni.. sbb tak tau nak kritik ape.. takde pe yang nak dikritikkan melainkan blog ini sangat kemas ;)

imah said...

kalo blog itu tak berat, just fine to me la.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD