PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Header Bertukar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
hai pembaca blog pendamba hari ni pendamba tak nak berbicara banyak.. pendamba cuma nak tanya apa pendamba anda dengan header baru blog pedamba.. ok ke tak ke.. comot ke.. 
ni header sebelum ni

dan ini yang sekarang


sebenarnya pendamba buat dua design..tapi nampak yang bawah ni kurang kemas la..so pendamba pilih yang atas je




THANKS FOR READING ♥ COMMENT

18 bicara cinta:

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

cantik! semart! terganas terbaik, terganas terbaik!

farra said...

haa..ni x serabut sangat:)
like!

Pendamba Mawar said...

mekasih

Etong said...

simple. and katun dia sweet :)

Pendamba Mawar said...

malu kartun tu cakap dia sweet..hehe..mekasih

Puteri Berangan said...

cntiklah...hehe

..cik gugu.. said...

yg tgh 2 cumil la..

header kte pon da tkar jugak..!

Rafidah Farhana said...

yup, yang dipilih tu memang lagi kemas.

semenjak reti guna PS ni kemain lagi yee :P

Pendamba Mawar said...

puteri berangan>mekasih

gugu>akan smpai

rafidah>hehe.. masih blajar basic Ps..hehe..mekasih

Nur Eyda said...

header yang sangat kemas! romantik nyer katun tuh! hehehehehee..

Cerita Saya, said...

perrrrrr layak utk join contest saya buat..

sila singgah

http://khadijahamshah.blogspot.com/

kim heeruul said...

style la..simple but nice..=)

Pendamba Mawar said...

eyda>blushing kartun tu..hehe

cerita saya insyallah law berkesempatan

Ku Azhar said...

seksinye!

ain mazlan said...

cntik la.. tingin nk blaja wat header yg smart2 cm gini...

Pendamba Mawar said...

kim>thanks

ku>haha..apa seksinya..miahaha

ain>teringin?jom blajar

cik dot said...

rjinny tukar header. huhu.
nice n simple. like3! ^^~

Pendamba Mawar said...

thanks..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD