PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Malam Ini

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai.. pendamba kembali..malam ni pendamba tak nak cerita tentang berbuka puasa dengan blogger tadi ..siapa? siapa lagi kalau bukan edie dan eyda ... 

saja letak pic ni..hahaha..

ok dan pendamba pun taknak cerita pasal pendamba menang tempat kedua contest aku dan dia...tak percaya??

klik gambar untuk bukti lebih nyata
menang dengan entri ni

Ok kita akan kembali kepada tajuk asal ,hehe. pendamba sebenarnya ingin berbicara mengenai isu follower tersembunyi dan 'float follow button'... layan lagu ni ea malam ni ..ni ska faveret.. dengar cerita ni band dari Johor ye ke..ahaks... 


isu ni da lama pendamba dan kawan pendamba Ku Azhar http://mentega-terbang.blogspot.com/ nak kemukakan masalah ni tapi sekrang baru pendamba berpeluang untuk berbicara tentang ini.. oh ya anda taw ke tak button apa yang pendamba maksudkan?


tu dia.. besar da tu.. biasa blogger yang letak ni selalu sembunyikan follower.. tapi tahu tak kekurangannya? ha sebenarnya banyak kekurangan jika sembunyikan follower kerana blogger yang nak follow awak tak pasti sama ada sudah difollow atau belum.. jadi seeloknya tak payah la sorok kan wodget follower.. lambat loading la pendamba.....law loading slow letak je follower tu kat sidebar...

Pendamba dan kawan pendamba selalu dimarah sebab tak follow balik..tapi masalah sebenar adalah blog mereka sendiri.. jadi berhati hati la taw la guna sesuatu widget.. pada pendapat pendamba widget cam ni cam tak berapa nak penting je..hehe.. maaf ye.. tapi kita da ada widget foollower sendiri... apa apa pun segala kekurangan datang dari diri pendamba sendiri..sekian


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

32 bicara cinta:

yunZ said...

beznyeee..bila nak bukak posa sama2 jugak]

are_tik25 said...

xmoh cte ye..tp siap ade gmbr lg...hahha nway, nice pic yg ade mcdonald's tu...^_^

Lyza Qayudonajew II said...

abg ! jum buka same2 .. hehe ..
xpenah2 adQ buka nan blogger2 laen .. mklum la , xknal jugak .. hehehe :D
abg Lyza mzty yg paling comel tu kn ? Lyza sukee .. hehe ^__^

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...
This comment has been removed by the author.
Pendamba Mawar said...

yunz>terengganu jom

kak atik..alamak ter'cerita

amalina>benci?ades..sampai ati

cik najihah said...

waw...nak jugak berbuke dengan blogger huhu

TrigYy said...

keh keh keh.. sorry. ak bz sket mlm ni. tlong post entry ni kt wall FB ak se. FB edie trigyy.

Pendamba Mawar said...

cik najihah>da ada kat tganu ker?

edie>bereh boh

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

:) mahap ye

Pendamba Mawar said...

amalina..ok..:)

Ku Azhar said...

terbaeekk!! btl tu!

Pendamba Mawar said...

hoho..terluah jugak kan Ku

kim heeruul said...

gua blom pernah lg berbuka dgn blogger..hehe...tahniah menang contest..=)

Pendamba Mawar said...

mekasih kim..ni first time beb..hehe

..cik gugu.. said...

tahniah..!

err button tu gugu ade guna jugak,tp sbg alternatif ble blog buat hal,mcm folower hilang dlu. so owg leh la folo guna button float tu ;)

Pendamba Mawar said...

law ada dua2 takpe.. ni hanya ada button tu je..:) mekasih ye cik gugu

Rafidah Farhana said...

Bila pulak aku nak join lepak dgn korang blogger. Haish.

Pendamba Mawar said...

hehe. tgu masa yang menentukan

imah said...

tahniah2 ^^

Pendamba Mawar said...

mekasih

AesyaZealous said...

float button nk wt cm style tumblr le tuuu..

best nye bukak pose same2!

Pendamba Mawar said...

aesya>myb la..tapi .entah la ada kburukkan dan kebaikkan..law boleh widget follower tak yah la sorokkan terus

AnNa FaRHaNa said...

untunglah menang topup...wek!!!hahaha..

Pendamba Mawar said...

akak nk ker???hihihi

yad'z said...

untunglahhh abnag dahhh jumpe... nak jumpe eyda ngan edie.. waaaa.. nak jumpeeeee! nak jumpeeee!!!!!!! gerammmm.. hahaha

Pendamba Mawar said...

hehe untung?memeeeeeeeeeee ar..hahaha..nanti adik dapat la jumpa

Eyda Syahida said...

line super siputt,, baru lepas,, =='

tenz eh cari pasal ngn akuu.. ahahaha

btw, bukak puase yg bes! mgkin sbb edie blanje.. :P *korang pon sprting jep..

Pendamba Mawar said...

lyza>yup la..suka?metacih..meh la buka sama2 sory baru dapat komen adik..masuk spam lak

eyda>hehe..most welcome...tapi segan kot..awek ramai..lalala

Farierahasanz said...

untung laa dah tercerita sal menang kontes tuh ..

untung laa buke same2 ..

untung laa dah semakin maju =P

Pendamba Mawar said...

manyak2 untung la dik oiiiii

I do I need Iman said...

hnya mmpu tersyum. dan tahniah ;)

Pendamba Mawar said...

mawar mekasih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD