PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Potong Stim betol


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pendamba tengah sangap, tapi bulan posa takley la nak banyak.. masa masih panjang.. so main perlahan lahan da la.. Law dapat masuk best ni... tak tahan da nafsu.. tunggu tengah malam la baru line clear..sekarang tak berapa clear la.. sekrang da masuk pertengahan bulan ni aktiviti cam ni tak ley banyak sangat tambahan bulan puasa,kena jaga beb.. law awal awal bulan memang ar..tak mintak pun pendamba kasi..
Tapi ada jugak yang potong stim,nafsu tengah mencanak bagai cendawan tumbuh selepas hujan tetibe je datang je nak padamkan nafsu pendamba.. tekanan perasaan memang tak jadi nak masuk la.. betapa frustnye tika itu.. da standby tinggal nak terjah je celah mana yang ada tapi diganggu..law korang mesti korang hangin nyer..
da banyak kali macam ni, tapi nak wat cam ner,da orang hulur pendamba terkam la..benda free tapi tak sangka la apa yang duhulur tu tak suci.. frust la.. pedamba tak nak la dapat jangkitan dari penyakit diorang ni.. naya oooo...tak rela pendamba nak tanggung.nanti sapa nak dekat ngan pendamba law pendamba dapat jangkitan tu.. mintak dijauhkan.. walaupun penyakit tu dikatakan da ditemui penawarnya..tapi sukar untuk diubati jika tidak menemui punca yang sebenar... 

ni la pendamba cuba bicarakan,law pendamba nak masuk blog orang tu,tiba tiba kuar benda ni memang potong stim la nak menerjah.. cuba check balik blog anda ye..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

17 bicara cinta:

..cik gugu.. said...

belog gugu xde kan?

Pendamba Mawar said...

blog gugu xd..:)

..cik gugu.. said...

anda d review ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/08/teka-teki-review-mereka-yg-tepat.html

cik najihah said...

tau xpe..ase hilang eksited huhu

teha said...

mmg geram kalu jd camtu.. hehe

Saddila said...

haha sentil .

ce tengok blog dila , clear tak ?? haha :)

fierul said...

blog sy ad ta ?

kim heeruul said...

blog gua tak ada..^^

Pendamba Mawar said...

najihah>tu la pasai

teha>geram3 gaya upin ipin

sadilla>ok

fierul>takde lagi setakat ni

kim>blog lu da sempoi

Ku Azhar said...

style!!!!

kaizen said...

rasenyer blog sy xde...

*hati2 kalo kuar camtu tkot ade spyware/malware dan segala ware2 menyerang lptop

akhmal ariff kepal said...

haha. igt kan nape lah td :D

rase rase blog kepal pon ta de kan?

Pendamba Mawar said...

ku>mekasih

kaizen>tu la pendamba bimbang gak

ariff>blog kamu xd..:)

GELANG TAYAR HITAM said...

bernafsu dinde bace entry ni.. hahah

I do I need Iman said...

hohoho. igtkan ape tadi .
;)

Pendamba Mawar said...

eh bernafsu?bahaya ni..hehe

Pendamba Mawar said...

hehe.. mawar ingat apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD