PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Terima Kasih Follower Ke 900

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


4 bulan.. sudah 4bulan 1hari pendambamawar lahir... member yang join blog pendamba seramai 900 orang.. alhamdulillah tanpa semua siapa la pendamba hanya blogger picisan yang baru mengenal erti perkongsian.. hari ni pendamba dapat member yang ke 900 untuk blog pendamba.. melonjak kegembiraan pendamba.. bukti?




siapakah pemilik angka 900 itu tak lain tak bukan adik Nur Sarah Amira.. adik ker? rasanya la sebab macam masih sekolah je.. mekasih adiq jadi member blog abang yang ke 900.. 




anda boleh klik gambar header beliau.. comey kan?hehe.. apa yang abang nak pesan kat adiq ni harap dapat pandai bahagi masa antara belajar ,dan online ye jangan lalai..law tak jadi cam abang ni study sampai diploma je.. nak ijazah tunggu next year..hehehee..


Akhir kata terima kasih buat semua yang mengenali dan menyokong karier pendamba sebagai blogger..pendamba tak kan lupakan jasa anda semua insyallah pendamba tak sombong untuk tegur anda semua.. ingat pendamba ,pendamba akan double ingat kat anda..sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

18 bicara cinta:

tieka said...

tahniahhh..:D

..cik gugu.. said...

cpt je folower nek ;)

maaf x dpt kumen n3 pendamba ary nih..

~KLaRaPaRiS~ said...

Tahniah :D tapi untuk mendapat 900 jasa follower2 lain juga ;D nanti kalau ada yang un-follow jadi 899 balik.. hehe

Pendamba Mawar said...

tieka> thanks

gugu>guna lif...takpe xmarah pun..gugu bz ya

klara>sy da selitkan di akhir ucapan..:)

solomolo said...

tahniah !~

Pendamba Mawar said...

solomolo>mekasih

TrigYy said...

lagi mmtop... 4 bulan dh 900. nice job.. caya lah

nadia fatihah said...

wow, dh ramai ek. hehe :)

Nurhasliza Jeffry said...

Hamboii, banyoknye.. Sedekah la cini cikit.. Ehehe.. Anyway, tahniah! :D

Pendamba Mawar said...

Trigyy>mekasih

nadia>sikit lagi..orang lain da riban

hasliza>jom kita airtime shre..mekasih

cik violet said...

wow..baru 4 bulan da 900..hebat!! ;)

teruskan usaha..

den punye da bertahun2 tak ganjak2 pon lagi..haha

are_tik25 said...

congrats!!!

Pendamba Mawar said...

violet>usaha2 sy yakin anda mampu

kak atik>hoho hehehe....

yad'z said...

comell.... belog followwr betuah tu sangat comell.. ngee... btw.. taniah.. ^^

kim heeruul said...

dh 900..tahniah bro.tak lama lagi pecut la tu..hihi

Pendamba Mawar said...

yadz>dia je comel?hehe


kim>masih mengayuh secara perlahan dude

I do I need Iman said...

tahniah! bravo. syum ;)

Pendamba Mawar said...

mekasih mawar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD