PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Lelaki Atau Perempuan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hai pendamba kembali petang yang indah setelah mood tidak berapa positif kini pendamba kembali menulis dengan senyuman..ahaks.. pendamba cuba nak usulkan persoalan blogger lelaki versus blogger perempuan..mana yang lebih menarik? setiap blogger ada fan dan haters diorang sendiri.. yang pendamba tak tahu la...masih baru..ahaks.. tapi pendamba tertarik bagaimana persepsi seseorang blogger boleh berubah dalam sekelip mata terutamanya bila melihat design blog.


Blog pendamba macam blog perempuan?hehe tapi kemas je pendamba tengok takde sakitkan mata orang takde plak buat entri jatuh kan blogger lain.. dulu pendamba da bagitahu kreativiti atas diri seseorang cam ne hasil blog tu ,itu dah jadi identiti kita.. ala blog pendamba cam perempuan bukan nye watak pendamba cam perempuan... bukak minda anda ok.. nama blog pendamba ..pendambamawar.. takkan pendamba nak letak theme api, theme ganas ganas style lelaki ayoooo.. profesional la..


meh la pendamba bercakap sikit tentang profesional ye... anda kenal chairman Walt disney?John. E. Pepper. Jr dari 2007 dia chairman walt disney.. seorang lelaki tetapi apa output atau keluaran yang dihasilkan?banyak kartun atau animasi kearah perempuan kan?jadi??apa masalahnya ngan design pendamba sekarang? nak tarik orang kena tahu culture cam ne baru la dapat tarik.. pendamba tahu awak semua hebat dari pedamba traffik tinggi uv hari hari riban.. tapi takyah la eksploitasi minda orang lain untuk kepentingan korang..




Isu blogger wanita lebih ramai pengunjung dan follower, normal la kehidupan yang menarik perhatian adalah wanita dan yang lebih menarik perhatian adalah yang cantik..jadi apa salahnya nye pendamba guna design kearah lebih lembut untuk menarik pembaca? tak salah bukan? ya blog seperti abg Zack.. memang ramai pengunjung tapi ayat dia sempoi je kan? ganas ganas je.. tapi ada jugak orang baca kenapa? kerana budaya la.. ada yang minat macam tu dan ada jugak yang minat cam ni..


akhir kata dari pendamba cukup cukup la sifat dengki tu.. law orang tu ada kelemahan ajarlah baik baik tutup kelemahan tu, bukan nya lebih memburukkan keadaan ..pendamba mintak maaf la kata kata menyinggung mana mana pihak.. tapi tolong hormat la penat lelah hasil usaha orang lain.. kau nak orang respek ko.. ko belajar la untuk respek orang dulu ok..chillex..peace sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

nurul diana said...

hee , jgn risau awak x prnah mnyinggungkan prsaan mne2 pihak , hehehe

Pendamba Mawar said...

law cam tu bgus la..hehehe

tieka said...

hehehe...dont worry..xde terasa apa2 pun...:D

Pendamba Mawar said...

hehe.. mekasih

Ku Azhar said...

wah!! seriously rapat! T_T

slmt beza skit T_T

are_tik25 said...

chill dik!!! comey ape blog nie....=)

Pendamba Mawar said...

ku>hihihi

kak atik>metacih

Amanina Azizan said...

Heheheh ...awak tak perna menyinggungkn mane2 pihak..hihi ...

blog nie comeii sgtt...tak ramai blogger laki nk buat blog comey mcm ni tau..hahah sejuk aty gurl masuk blog nie..

Pendamba Mawar said...

mekasih amanina..hehe.. nk sesaran sy girl dats why blog cam ni

kim heeruul said...

relax je bro..
dia jeles la tu tk leh nk buat smart mcm hang punya..

t!en SufI@ said...

ada org wt skit atie pendamba k?? sokong kate2 pendambar... sabar ye kawan...=) yg penting eunjung saya ada lam belog ni..hehehehe suke2..

imah said...

bese la.. bukan la manusia kalo xde dengki .. bior je die ^^

Pendamba Mawar said...

kim> ntah la kim..myb entri dia power xpndang blogger cam aku ni

tien> mesti awak ada.. heeh awak sentiadsa di ingatan..dan saja pilih eunjung

imah>hehe tu la pasai

reenapple said...

erk... kenapa banyak sangat muka kore kat sini???? penim saya...

Pendamba Mawar said...

theme untuk kali ni..ihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD