PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Jom ajak adik tengok lucah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Selamat semua buat pembaca blog pendambamawar, macam mana hari ni ok? pendamba kurang ok sikit, masalah emosi masih belum stabil tapi pendamba cuba hasilkan entri untuk pembaca sekalian. Macam ada pembaca je..hehe.. Lucah apa yang anda faham tentang lucah? tengok lelaki atau perempuan bogel itu lucah?cam tu?
Anda pernah menonton video lucah? tak pernah? adik adik anda?pernah mereka menonton video lucah? juga tak pernah? ok tolong ambil perhatian apa yang pendamba bakal sampaikan. Dalam tak sedar dalam kreativiti lukisan sebenarnya tersembunyi imej lucah yang kadang kadang tidak disedari oleh mata kasar kita. Syarikat penyiaran Malaysia mudah menerima untuk menyiarkan rancangan tersebut  tanpa kita sedari pihak yang tidak bertanggungjawab cuba mengekploitasi minda kita semua. 


Hanya menggunakan KARTUN! mereka tak perlu minta syarikat penyiaran Malaysia untuk menyiarkan Naughty America mereka tak perlu untuk itu. mereka hanya menggunakan kartun, di mana sasaran mereka adalah kanak kanak yang baru mengenali apa itu dunia. perlukan bukti untuk bicara pendamba?






Jadi macam mana tu?? teruskan menonton selepas ini?atau tengok kartun kartun lain?kan banyak lagi kartun lain. nasihat pendamba berhati hati dengan rancangan televisyen yang disiarkan. kadang kadang kita leka dengan semua ni. Jadi seharusnya kita lebih berhati hati selepas ini agar kita tida menjadi mangsa penipuan seperti ini lagi. sekian


p/s maklumat diperolehi selepas menonton video the arrival
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

aLiAh said...

mmng dr dlu ag dyowng wt cmnie cz nk tarik budak2 sume jd xbtl.. sbb tu la effect budak2 skng nie.. sume bnde tw.. termasuk hal2 lucah mcm nie.. mcm dah xde sensetiviti... isyh2 ape la nk jd...

are_tik25 said...

bahaye2!!

Liyana said...

the arrival byk serlahkan helah omputeh neh!

nashanadz said...

pasal bab ni akak tak setuju.. bkn terus tak setuju. akak tak menafikan kebenaran ni sbb da ditunjukkan dgn terang. cuma dari kecil sampai besar, ape je cerita yg akak tgk terutama kartun, akak tonton sbg hiburan.. tak pernah terfikir jauh nak tgk part2 kotor macam tu.. tak pernah nak fikir eh itu macam bende tulah ni macam benda ni lah.. tepuk dada tanya iman.. masa kanak2, lagilah kita nak happy je tngok cerita yg kita suka, blm banyak ilmu lagi nak explore sejauh tu...

Pendamba Mawar said...

ye mmg kecik kita takkan terfikir semua tu.. tapi entah la mungkin strategi diorang untuk mmbiasakan semua ni dengan remaja,... sekadar pengamtan dan perkongsian..:))

- abdul hadi abdul muti - said...

tengok upin ipin lagi best!!

..cik gugu.. said...

gugu x pnh t'nmpk or t'pk mcm dlm pic kt atas.. x perasan pon ;)

echa takashimaya said...

tengok boboy boy je la pas ni.hehe

Nyamuk Terbang said...

tgk doremon pn best
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD