PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

segmen Kartun Kegemaranku Di waktu Baby



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai pedamba join segmen,waw.. kali ni dianjurkan oleh teman blogger pendamba sendiri,bukan nak mintak luck untuk dia pilih untuk promote tapi pendamba nak support la member pendamba.. betul tak sapa lagi nak tolong kawan kawan law diri kita sendiri tak mulakan..mana tahu lain kali pendamba nak mintak tolong ngan dia ke apa..ok la tak nak bicara banya.. kartun yang paling pendamba minat masa kecik dulu...ops..banner jangan lupa wahai pendamba
ni kartun powerpuff girl kan?hehe..ok la tentu anda teringin beria ria nak taw kan..ahaks..ok ni la kartun pendamba minat. memang pendamba gilakan kartun ni sampai nangis nangis suh mama beli mainan.
ni la kartun faveret pendamba Dash Yonkuro. korang tahu ke tak tentang kartun ni.. ok pendamba ceritakan sedikit.. kartun ni bermula dengan kisah seorang budak lelaki bernama Yonkuro yang dihadiahkan sebuah kereta mini oleh bapa nya sewatu keberangkatan bapa untuk menyertai rally dunia. sejak dari itu Yonkuro ni mula menggunakan kereta beliaun untuk menyertai pertandingan bersama kawan kawan nya.

ini la dia.. kesungguhan beliau membuahkan hasil apabila berjaya memnangi perlubaan kereta mina peringkat antarabangsa menewaskan pasukan pasukan lari dari luar negara. owh watak cerita ni bukan sorang taw.. ramai pelumba pelumba lain dengan design design kereta mini yang gempak.mana tak giler nye dulu masa kecik,kereta mini oooooo. nangis nak kereta mini.
ni lah member member dia..mantap kan..ahaks..ada awek sorang.. apa apa pun ni la kartun yang paling aku paling minat selain Tom and Jerry..weee...sekian
ni yang real nye.dijual di pasaran..tapi sekarang dah susah nak dapat sebab banyak kartun lain jenis perlumbaan yang muncul contoh Flash and Dash...itu la yang pendamba nak cerita mengenai kartun faveret pednamba.sekian..

harap penyertaan pendamba diterima.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

kim heeruul said...

gua tak pernah tgk cite nie..tapi pernah dengar tjuk cite nie..

ada 1 cerita tu mcm cerita nie gak..
tajuk cerita tu kalo tak silap aku la "let's and go"..

nama kereta dorang sonic saiber and magnun saiber..try ar tgk..boleh tahan gak best..^^

Pendamba Mawar said...

kaler biru merah tu er?? tu aku da besar.hehe.ni kan citer mase kecik.hehehe

farra said...

kereta tu??waahh!!!sangat semangat saving duet dulu nak beli kete mainan tu..rindu that moment~~

btw,sy suka doraemon..sampai sekarang!!hehehe

Pendamba Mawar said...

doraemon itu comel..:)

isha said...

yeaah dan yankuro :) suke suke:) sampai beli tamiya jugak nak main :D hahaha

isha said...

hee kim xpernah tenguk sbb kim kan 90an.. hahaha time tu baby lagi kot ^ ^ hehe

Pendamba Mawar said...

betul tu..80an taw la..hahaha..

IkmalHisyam said...

hai.. datang singgah... dulu ada kot keta2 dash neh kat umah... main masa kecik2... hahahahaha



feel free to c diz too!!!


http://ikmalhisyam-myworld.blogspot.com/2011/08/kartun-kegemaranku-segmen-nyamuk.html

Pendamba Mawar said...

hehe btul tu masa dulu byk skrang xtaw campak mana.. RC pun ntah kemana

reenapple said...

kita pom suka powerpuff jugak...
power rangers...banyak lagi.. hahah

Pendamba Mawar said...

reen suka sailormoon tak..hikhik

Nyamuk Terbang said...

weyh xpnh tgk pn kartun nie
hehe

fiq. said...

wah,cerita sebenarnya ade 7 biji dragon ball lagi,hahahaha,,lelaki memang minat kartun ni kan

fiq. said...

eh, pompuan pon?hahaha

alia zainol said...

alamak kenapa saya tak tahu pon pasal crta nih hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD