PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Heart to Heart: Jom Masuk Bloglist Sha My Heart

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
hai pembaca blog pedamba mawar. bloglist?sebenarnya kenapa pendamba beria ria sangat nak masuk bloglist? salah satu sebab pendamba nak memperkenalkan blog pedamba ni.ye la pendamba masih baru dalam dunia blogging jadi kesempatan ini pendamba gunakan untuk kongsikan buah fikiran pendamba kepada orang lain. 
Tambahan pula bloglist kali ni pendamba dijemput sendiri oleh pemilik blog tersebut, ya orang da mempelawa tak salah kalau kita menerima pelawaan seseorang tu kan. pendamba hargai pelawaan yang dibuat jadi sebagai menghormati beliau pendamba berbesar hati la untuk join bloglist beliau.
syarat pertama yang perlu dipatuhi adalah follow blog http://sha-myheart.blogspot.com/ . 
syarat kedua yang perlu dipatuhi adalah meletakkan banner dan link kan

dan syarat terakhir adalah tag teman teman blog..pendamba nak tag dua orang kakak pendamba ni..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

are_tik25 said...

tq tag sy....^__^

AnNa FaRHaNa said...

tq dik tag akak..hehe

nuruhuda_329 said...

eceececece...dh follow cik sha huhuhu :P

Pendamba Mawar said...

hehe.. no biggie akak bdua..

kak nuru hehehe..mesti la follow

sha my heart said...

i am here. Checked.

TQ sudi join =)

Nanti Sha masukkan dalam bloglist, k. Belum nampak lagi up blog sha dlm bloglist pendamba.

Sama belajar, sha pun baru join blog semalam. hihi~

Pendamba Mawar said...

done already..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD