PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Berakhirkah Karierku sebagai Blogger


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai pembaca blog pendamba mawar..adakah ini terakhir dari pendamba.. giler down tahap tertinggi bila nuffnang mula memboikot pendamba.untuk pengetahuan pendamba tak tahu kenapa jadi bergini nak dikatakan masalah internet tak mungkin sebab pendamba masih mampu layan video, bukak web ehem2 . tapi kenapa tidak nuffnang pendamba mula pelik. pendamba tak kisah jika web nuffnang je tak dapat dibuka, apa yang membuat pendamba down adalah pendamba tak dapat nak terjah blog blog yang memasang iklan nuffnang juga.
hinggakan pendamba biarkan satu jam untuk loading blog tadi apa cita? harap pihak nuffnang dapat inform tentang ini,nak buka website nuffnang pun pendmaba tak dapat.adakah ini yang terakhir. adakah ini pengakhiran karier pendamba. pendamba masih belum mahu berhenti dari dunia blogging..tapi jika ini berterusan?apa ertinya blogging lagi tak dapat melawat blog orang lain.
mungkinkah IP adress pendamba dibanned?wah pelbagai persoalan yang timbul kerana pendamba je yang mengalami masalah ini,kawan pendamba yang lain tak menghadapi masalah ni pun..pening..insan dalam kesusahan..sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

Miss SheiLa said...

sabo abg pendamba...hrp2 leh elok ag

fRaMe+LenSeS said...

taleh buka web dia ja kan? sabo ja la. nt okeh la tu..

Nurhasliza Jeffry said...

Ada masalah teknikal sikit kot.. Sabo yek.. Nanti-nanti mesti elok punya tu..

nuruhuda_329 said...

saba2..tggu esok plak..tengok camne :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

bleh dah ni..hehe
try bukak

..cik gugu.. said...

web nuff memang slalu xleh bkak.. sabor jelah..

Nyamuk Terbang said...

sbar ye pendamba

Pendamba Mawar said...

mekasih.. its oklaw xdapat nk bukak website dia..masalah nye..blog yang pkai nuffnang pun pendmaba tak dapat masuk..mekasih

farra said...

server down

kim heeruul said...

gua dpt tahu bnde nie masa gua call nyamuk terbang..terkejut gak gua..

Pendamba Mawar said...

asal nyamuk jadi cam ni gak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD