PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Mood Free

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hai pembaca blog pendamba mawar.. petang yang indah ni mood pendamba ok..line internet pun ok..jadi kesempatan ni pendamba gunakan untuk ubah design blog pendamba ,agak simple dari sebelum ni..amacam?apa pendapat anda? heehe ada komen?tinggalkan di ruangan komen..


kesempatan ni juga pendamba teringin nak tolong blogger blogger baru berjinak jinak ngan blog.. nak suh pendamba review blog ke... promote blog sila tinggalkan link di ruangan komen dan nyatakan nak suh pendamba komen atau promote atau apa sahaja.insyallah tiada aral pendamba akan tunaikan... hanya yang serius untuk menambahbaikkan blog diorang bukan untuk suka suka up visitors.. 


pendamba akan cuba review sebaik mungkin blogger yang sudi untuk direview.. ni first time pendamba buat reiew blog.. tak perlu join segmen atau contest hanya tinggalkan komen... amacam?mudah kan deal ngan pendamba ahaks.. blogger baru dialu-alukan...gunakan peluang ni untuk penambahbaikkan blog anda ok.. sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

Ku Azhar said...

ku nk!
http://mentega-terbang.blogspot.com
nk minta tlng jd kwn baik sy and tu je kowt...!


hehehe.

Ku Azhar said...

eh..ku sudi je direview :D hehehe

Ku Azhar said...

haaa...tringat nk minta tlng buat follower hide mcm fyzal pnye :)

ana AuNi said...

nak jugak!!

bro faiz tolong ana..
komen ana nye blog! mcm xmenarik je..haha.. :D

http://imtruthmuslim.blogspot.com

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

nak jugak abang, tolong pasal yang url baru ina tu abang~

Nyamuk Terbang said...

nak2
hehe
tlg promote dh r aceh
http://aztiqah0216.blogspot.com

fierul said...

nk mta tnjuk ajr . hehe
fiesayangrul.blogspot.com

TrigYy said...

nk jgk.. hahhaha

http://trigyy.blogspot.com/

review ye...

NuR IzZaTi said...

nak jgak la.. huhu

http://nurizzati0920.blogspot.com

rview jgn x rview..hehe

nuruhuda_329 said...

kita nak jugak lalalalalal :P

Lyza Qayudonajew II said...

adQ nk .. http://lyzaQayudonajew.blogspot.com/
hehe .. promote2 ye abg .. :D

..cik gugu.. said...

blOg pendamba terbaek..! heheh ok langsung x serabut.

nk kne review jugak bule?
kumen la pape psl blog gugu ;)

Nur Eyda said...

wah! nak jugak la...review blog kite ye...nak promote pun boleh jugak...heee

http://simatapanda.blogspot.com/

I do I need Iman said...

ala nk jugak ;p.
hihi tk mlu lgi..
nice edited blog. haiiih mwr punya tak tuka2 ;p

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

nak jugak tau !

http://qalbisakinah.blogspot.com/

jangan segan2 utuk mengelurkan komen yang pedas.hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD