PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Seronok Nye Mula Mula Blogging

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hai sebelum berbuka puasa hari ni pendamba ingin berbicara tentang keseronokkan pendamba masa mula mula blogging.. waw serius pendamba teruja ngan blog walaupun satu benda pun tak tahu tentang blog.. da hampir 4 bulan pendamba di sini bersama blog pendambamawar.. banyak da dilalui.. ok pendamba hanya ingin berbicara tentang awal awal pendamba blogging.


Ingat pendamba masa 13 April 2011 blog ni ditubuhkan, dengan simple template daripada blogger.. masih tak pandai macam mana nak bercerita di dalam blog..adakah sama seperti diari? lebih kurang je blog dan diari peribadi kita tapi ingat.. blog kita kongsikan secara umum berbanding diari peribadi kita yang kita simpan di tempat tempat rahsia... jadi berhati hati bila berbicara kerana setiap bait yang anda tuturkan di blog dibaca oleh setiap orang yang dapat masuk ke dalam blog anda.


Apa yang buat pendamba teruja masa blogging ada penambahan follower.. anda boleh rujuk entri entri pendamba sebelum follower blog ni mencapai angka seratus.. setiap follower yang ke 10,20,30 dan seterusnya hingga seratus pendamba buat entri penghargaan.. walaupun pendamba tak dapat hasilkan backlink yang mampu bagi visitors yang tinggi untuk diorang tapi pednamba hargai sangat diorang sebab menerima blog pendamba. Tapi pendamba jenguk blogger baru sekarang.. hurm susah untuk diorang buat entri cam tu sebab aiming diorang terus untuk follower yang tinggi.. apa salahnya hargai follower anda yang mula .
mula memberikan rangsangan untuk anda terus blogging.


Pada pendapat pendamba , penghargaan pada follower sedikit sebanyak akan membantu anda dalam blogging.. ingat taw.. isi sebuah blog dikunci oleh entrinya.. dan anak kunci nya adalah follower yang akan menjadi pembaca blog anda..sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Ku Azhar said...

waaa..skrng dh brp follower? hehehe

yad'z said...

blog dah makin maju.. congrats^^

TisuMedia said...

terima kasih untuk peringatan ini...

hope saya menjadi seorang yang sentiasa menghargai blogger lain..

setiap entri yg ditulis, kalo idea tu dtg semasa melawat mane2 blog , saya akan kreditkan ke blog tersebut..

walaupun, entri tersebut bukanlah entri copy-paste..

bg saya , tidak rugi jika kita saling bantu membantu.

Nurhasliza Jeffry said...

Harap-harap perasaan seronok tu terus kekal selagi berblogging ye. Congrats. =D

zatiey said...

harap2 kite semua blh memeriahkan blog sesama kite..slah stu carenye bg
komen/cdngan or pendapat pd entry yg rakan blogger kite tu tulis..at least diorg akan rse dihargai ble thu masih ade yg sudi untk bce blog dia..=)

roq said...

hehehe...mmg best lagi2 kalau adeorang komen kat entry :)

singgah2 la sini...:)

SiS NaD said...

Salam PM...

Sis masa mula2 buat blog, tak faham sangat pasal blog... Dah berbulan lepas tu baru aktif... :D

Pendamba Mawar said...

ku> alhamdulillah 7++ hehe

yadz>hehe mekasih dik

Tisu Media> ya credit tu wajib la..hargai orang yang masuk blog da memadai..:)

nurhasliza>ye harap akan kekal untuk selamnya

zatiey>betul dulu sy kecewa bila entri tiada respon

roq>insyallah bila tenet pendamba ok nanti

sis nad>hehe sy pun masih blajar lagi ni

::Mastura Zakaria:: said...

perghhhhhhhh..gila ahhh..dah beratusan follower dia...sampai mawar pun dah takdak dok bg kat fans...hihihi

Ku Azhar said...

eh sape tu pengkomen no 1 tu heheh :p

cik mate sepet said...

tlng la ajar sye cantikkn blog =)

Pendamba Mawar said...

mastura>hehe.. masih sama seperti sy yang dulu la

ku>alamak rabun lak tetibe.sapa tu er..

cik mate spet>jom jumpa...

kim heeruul said...

mula2 gua blogging,gua paling teruja bila ada org komen entry..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD