PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pendamba Teringin ..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Hai pembaca blog pendamba mawar.. malam ni pendamba cam kurang sikit haha sebab entri agak lebih kepada luahan hati.. tapi bukan la kisah cinta ye pendamba pun single lagi so sapa nak try meh la..ok abaikan


sebenarnya pendamba nk berbicara tentang sesuatu yang jarang pendamba dapat masa nak raya ...dan tahun pendamba teringin nak dapatkan benda alah ni... ehehe ada orang nak bagi ke kat pendamba??apa?duit raya ke?? bukan la awak.. tapi ini...




Nampak apa tu?kad raya.. ya pendamba nak kad raya..ada sapa sapa sudi hantar kad raya.. amikkkk kawww mintak orang hantarkan kad raya... haha.. bukan apa selama 22 tahun hidup ni baru 3 kali pendamba terima kad raya sedih kan.nk jugak merasa terima kad raya.. cam best jer.. 


serius pendamba nak orang antar kad raya... law dapat memang pedamba gembira gila la...ahaks.. bukan kad raya tag kat Facebook tu.. tapi kad raya betul betul la...keseriusan pendamba terserlah bila pedamba da siap bagi alamat ni...


klik link di atas
Sudi sudikan la ea.hehe...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

ok! :) siap!

Pendamba Mawar said...

hahaha..:))

cik Beskod said...

pendamba x letak alamat sekali huhuhu...

Pendamba Mawar said...

da tu.. klik link tu

..cik gugu.. said...

gugu pon nk kad rye jugak ;)

I do I need Iman said...

insyllh ;)
puasa dptkan dulu kebaikkannya.
laju tol pikr.

farra said...

wait naa..akan ada:)

btw,kening kat pix alamat tu,kening betol ka??uisshh..cam panjang je?unik!

zatiey said...

insyaAllah..nti lau sempat zatiey kirim..special untuk pendamba..sbb minggu lepas mmg ade nk beli kad rye..tp x thu plak nak bagi kat sape...

zatiey said...

insyaAllah..kalau xde aral melintang smpailah kad rye kat umh pendamba..tp jgn mengharap sngt..zatiey x blh janji lagi tau..sbb buzy sngt skrg nih...:) ok..kalau ade rezeki pendamba..

Pendamba Mawar said...

hoho..law dapt mmg up entri khas la...cyg zatiey lebih

Pendamba Mawar said...

farra>yuhuhuhuhuuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD