PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Shopping Raya


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai pembaca blog pendamba, anda semua da beli kelengkapan raya? sudah? fuh dasyatnya. pendamba baru je berangan angan nak membeli ni. Pendamba tak beli apa apa pun tahun ni. Rasa macam malas plak nak shopping. Ada yang nak belanja pendamba tak? pendamba nak la. Kasut Adidas pendamba hurm ok lagi kot. Raya pakai tu je la.ahaks.
Ok la pendamba tak nak cakap banyak tadi pendamba saya lepak kat kedai online, fuh banyak keperluan pakaian yang lawa lawa. Jadi pendamba nak share apa pendapat anda.hehe. pendamba list barang barang yang berkenan di hati pendamba ye.
Bonin, natural cowhide leather sneakers white LBVN0868WH7 Silverline Point
₩59,800 ($ 56.88)

Men's Leather Shoes Punching Low
$44.99

yang perempuan pun pendamba tengok..hehe.. comel tak?baju la bukan awek tu

Blazer tu taw. Smart ar.

sesuai gak ni law kat malaysia

nah yang terakhir. ahaks.. walaupun nampak simple tapi bagi pendamba nampak ok la. color putih +lace colour hitam hurm sesuai la ngan banyak pakaian.
RM49

Pasal pe banyak barang perempuan?pelik betol la pendamba ni..hahaa. takpe layan kan aje kot kot anda berkenan.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

tomatokering :) said...

hoho kalau tgk online semua rasa cm nak beli T_T

..cik gugu.. said...

blazer tu mmg smart ah..

Nyamuk Terbang said...

tudia hrga
pengsan
tpi smart

aLiAh said...

ai.. bile nk blnje kite nie.. hihihikk.. :P

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

nak satu! yg cardigan hitam tu

mellow said...

urgh ! cntek la sume tu . ni yg buat nfsu gundah gulana ni haha

kim heeruul said...

kasut putih tu smart..=)

are_tik25 said...

tolong shopping utk sy!!

kunci locker said...

errrkkk...ok..mahal..aku tak mampu..wakakakaka....tp nice giler...ko beli tak??hahaha..brg pompuan pn beli jek..untuk mak++ kan boleh...hehehe

kuntakinte said...

harga tu..dpt awek tu skali ke..hehehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

<-- satu baju raya pon tak ada lagi aw,.=(

cik mate sepet said...

shopping kalo bnyk duit mmg syok! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD