PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Short Review 3

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jika sebelum ni pendamba telah berbicara mengenai Short Review 2 dimana 6 orang blogger telah pun direview..sekarang pendamba kembali dengan Short review 3... di mana hanya 3 orang blogger yang sudi untuk direview..
kita mulakan review kita ya...
blog yang sangat kemas,loading sangat berpuas hati dan susunatur widget begitu baik..kita terus kepada komen ya.
Yang pertamanya pendamba cadangkan eyda guna scroll untuk blog achieve..itu akan menampakkan kekemasan untuk ruangan tersebut. jumlah entri di home juga boleh dikurang kepada 3 entri sahaja.. ni tips dari pendamba untuk up page view.. hehe .. ruangan komen pendamba cadangkan eyda guna pop up comment memudahkan visitors meninggalkan komen.. widget 'hasil beberlan' tu cam tak perlu kot sebab eyda da guna linkwithin..
itu sahaja yang pendamba nak komen tentang blog beliau..klik pada nama Nur Eyda untuk terjah blog beliau
seorang pemilik blog yang tak pernah merungut masa pendamba mintak tolong..hehe.. ni la seorang teman blogger yang selalu pendamba cari law ada masalah tentang blog.. maaf la susahkan awak ye.. apa yang pendamba nak komen kat blog dia? sedangkan pendamba sendiri rujuk tutor dari blog dia.. ha.. ni blog tutorial taw..newbie sana yang mencari tutor sila la masuk blog ni.. satu je pendamba nak tegur button close untuk nuffnang kat bawah tu..check balik image dia.. 
sila klik Siti Nabilah untuk ke blog beliau
ni lagi sorang pendamba tak tahu apa yang pendamba nak komen tentang blog dia.. sebab sebelum da banyak pendamba komen kat dia..hehe.. so hasil yang ada sekrang tu lepas da ditegur..
Dua perkara je pendamba nak tegur.. background law ley cari yang lagi simple mesti smart.. dan lagi satu law boleh buat divider antara post dan sidebar.. baru nampak kemas sikit..
Sila klik Mawarku Wada untuk ke blog beliau.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

Cik Kiah said...

Encik...sile larh terjah... =P

http://masslurve.blogspot.com/

tq

Rafidah Farhana said...

Lepas ni kite pulakkk.. Kasi kaw-kaw pedas punya.. :P

Nur Eyda said...

ok en.pendamba...thanx tau...hehe...da lme da harap ade org boleh kasi pndgn tentang blog eyda...time kasih sgt2 tau...sgt2 appreciate...heeeee

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

yeay..terima kasih..yg pasal image close button nuffnang tu malas nak buat yg baru..hehe :P

hana_peace22 said...

review lah blog hana juga . eheheheh

I do I need Iman said...

post side bar? alamk kene belajar lagi.
nnty mwr free mwr nk bljar ngn pdmba k ;).
tq sudi terjah kali kedua. appreciate sgt ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD