PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tiga minggu pendamba berblogging


 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
Alhamdulillah dengan izin Nya pendamba masih lagi mampu berada di dalam dunia blogging ni...selepas 3 mnggu berblogging ni nampaknya ada positif sikit daripada blog yang terdahulu..


Terima kasih pada semua kawan yang support pendamba.. byk ajar pendamba dalam dunia blogging ni
Pendamba harap dapat terus menjadi sahabat mereka dunia akhirat... 
peningkatan yang pendamba maksudkan adalah follower blog pendamba da mningkat dan cecah 3 angka, dan alhamdulillah nuffnang yang pendamba pasang pon da bergerak sikit...syukur la.nampaknya bergerak jgak...bukan bharap sangat pada cash tu..tapi orang kata smbil mnyelam minum air kan..
itu jer la entri pendamba kali ni..ni pendamba selitkan bukti  follower blog pendamba da cecah 3angka dan nuffnang da naik sikit...bukan nak mnunjuk tapi pendamba hargai semua sahabat yang memberi sokongan pada pendamba..


Sekian...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

4 bicara cinta:

kim heeruul said...

sekejap gila nuffnang ko..
aku yg dh 5 bulan baru Rm1.75..

magnoliapert said...

3 minggu 80 sen? Orite ah tu! ^^

http://magnoliapert.blogspot.com/2011/05/ga-tetiba-rasa-banyak-plak-hadiah-nak.html

F A I Z said...

kim> wah ko perli ker apa... mana aku nak cekau 95 sen lagi..haha...:)

F A I Z said...

alhmdulillah la magnoliapert..hheehe..:)..tgu 8hb sy join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD