PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

2nd GA : Potretkan aku



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
Ya Alhamdulillah masih ada peluang join GA.. kali ni dianjurkan oleh brader Kazuhiko Fahmi

nak join??klik la.

nyatakan juge sbb2 uOlss jOin kOntest neh sekreatif mungkin
bersama gambar solo uOlss.
Kenapa Pendamba join??
pendamba sebenarnya mnat lukisan...terutama nya potret..tapi xd bkat nak buat..haha... law ada orang yang lukis potret kat expo2 mesti pendamba duk lepak kt dia jer..khusyuk oooo tgok depa lukis...
pastu teringin la jgak nk ada potret wajah sendiri..lalala... yang ada karikatur jer...tp xde softcopy lak...:)...
lagi satu pendamba nak jgak memperkenalkan blog pendamba yang masih baru ni...mungkin dengan join GA ni pendamba dapt kenalkan blog pendamba...
lagi syarat gambar..
hur pic mna..pendamba da la tak hencem,.ish susa tol..hehe

kenapa gambar ni dipilih??ceh soklan macam mintak penyepak jer..hehe...
sebab contest ni unutk 'potret kan aku' so potret mesti muka jer kan??ngee

ok pendamba nak tag member yang boleh menjadi pesaing pendamba


sekian..dengan izin dari yang Esa moga nama ini tercalon..amin

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

kim heeruul said...

gud luck..

aku sahut cabaran hang..hehe

F A I Z said...

jom ar join

Azmie said...

salam.. ok penyertaan diterima dan telah dibuat penilaian.. terima kasih sbb join GA neh dan tahniah kerana markah uols berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir pemilihan sbg pemenang pilihan iOlss bersama 6 lagi peserta lain.. namun hanya seorg shj yg akan menjadi pemenang pilihan tanpa memerlukan undian.. namun yg tidak terpilih nanti masih layak untuk dicabut undi.. sekian.. gud luck ok.. =)

F A I Z said...

ok terima kasih bro..

kemboja said...

hi salam kenal.. dtg dr blog kontes

F A I Z said...

ok.sy da terjh y kemboja yer

Cik Meifaa' said...

Suka giveaway atau contest?
Atau berminat mengiklankannya secara percuma??
dapatkan info terkini berkenaannya disini..


http://gift4blogger.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD