PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Sekuntum Mawar | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 



Entri kali ni lebih kepada promote.hehe.bukan jiwang taw..tajuk jer agak jiwang .. Khas buat 'sekuntum mawar' pendamba buat entri ni... 


Sekuntum mawar
yang di idamkan
ku sematkan di hati
ku jaga dengan penuh kasih sayang
ku lindungi seperti diriku
agar menjadi kuntuman mekar
yang bakal mewarnai hidup 
sesiapa yang memilikinya..

pendamba lafazkan khas buat insan yang pendamba kenali iaitu ' Mawarku Wada '

ok ni header blog dia 
Klik untuk terjah

Kenapa pendamba promete blog dia ni??errr ada apa apa yer... memang ada apa apa la.. untuk pengetahuan kalian..cewah ayat... Mawarku Wada ni salah seorang sahabat yang pendamba mula mula kenal di SB.. 

Dan pendamba suka dia... eh silap..pendamba suka cara dia...hehe.. tak de la sombong..ley dibuat gurau....hehe.. sebab kadang kadang ayat pendamba ni gilagilak sikit...tapi dia ok ja.. orang putih cakap... tak dak hal la..haha..

akhir kata dari pendamba.. semoga mawar stay kt dunia maya ni sehingga kita dapat jumpa dan semoga sentiasa sihat..xmao da saket saket ni ,risau pendamba..hehe.. eh ni.. ada link kawan pendamba..perempuan yang jeles tengok pendamba ngan mawar ni.. klik sini.. 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

I do I need Iman said...

hahhahhahahhahahaha. mmg terbaek lah buat sajak tue!. tau tau je mawar ske en. ;)
so nice so sweet ;) kali ne komen!
serius terharuuuu sgt. ;p
best forever. saket pon maseh mmpu tersyum ;)

F A I Z said...

akhirnya dapat pon komen dari mawar putih ni..hehe..:)sajak..luahan hati..haha,,,:P.. linnkk last tu klik tak.ngee

**::CIKNUURUL::** said...

waaaahh,dh ade si mawar merah,..ceh2,..ciss!,.ahha,.

F A I Z said...

cik nuurul> jgn marah kanda..ngee..

kim heeruul said...

geng mawar..^^

F A I Z said...

kim>haha.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD