PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Jodoh | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

pendamba nak ajak anda semua kembali ke 15 hari lepas ok.. Kisah ini..~ .. ok da?? baik la pendamba nak mulakan bicara... itu adalah post yang pendamba buat 15 hari lepas.. alhamdulillah pagi yang indah ni.. jawapan dari pihak perempuan...

tapi ramai yang bantah..haha.. tapi hati adik ipar ni da terbuka untuk KSP...wah..jeles2... adik ipar pendamba ni...boleh plak dia terima KSP..haha... jangan mare... law ini betul la dari hati dia.. pendamba doakan kekal la.. jangan gaduh gaduh taw... 
pendamba bukan la expert dalam percintaan tapi law pengalaman bercinta ada la 7  ke 8 kali..
tapi sekarang pendamba setia kat kekasih pendamba ni jer..hehe..




amacam cun tak?? actually pendamba da berkenan sejak zaman friendster...hahaha... tapi sekarang baru dapat luahkan cam ni..keke...  I LOVE YOU FATIN LIYANA

ops cam salah jer format penulisan.pendamba nak story pasal sapa ni..hahaha,,boleh klik mana mana pic nak terjah kekasih pendamba ni

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

~Kirin Selama Perak~ said...

gua nak Fatin Liyana BW kat blog gua boleh?
wakakakak !
:D

~...AmALinA....~ said...

waaa siap printscreen..lalalala~ =p

Ahmad Haziq Azlan said...

comelnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

comelnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doktor Cinta said...

kirin>hurm... hehe.. nanti aku pesan kat dia..haha

amalina> bukti la adik ipar oiiiiii

haziq>sape??

Jemari MonteL said...

*petttt petttt* munyik kentot.... okbaiiiii

Gayahspears said...

amboi... bunga2 cinta.. hahah

Doktor Cinta said...

jemari montel>jeles lettew

gayahspears>hahaha..berbunga?

Izamir Ridzwan said...

terng lagi bersuluh mereka bercinta

Jemari MonteL said...

mmg jeles....sentap okiess.... okbaiiii

Doktor Cinta said...

IR> itu mmg da terang2 kena suluh dek spotlight

Doktor Cinta said...

jemari montel>ilex ar

MaiRa QuEeN said...

tekaan saya tepat sekali..

Anonymous said...

amboi makin menjadi2 pulak ye post pasal FL,seronok traffic naik ye bang?

EYFAalias said...

wow. congrats for both of you. hehehe. semoga berkekalan. Hehee. Comelnya buah hati dia. hehehehe =)

Doktor Cinta said...

maira>hehe..btul

Doktor Cinta said...

eyfa>haha..perasan tu xsalah

Doktor Cinta said...

anon> hurm traffic tinggi??law uv sy stiap hari atas dari 30 bgus la.. ni semua bawah 10..itu tinggi??waw untungnye

Nadia said...

nakal! :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD