PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kereta Cabar Motor | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Kereta cabar motor?? berlumba ke? bukan la.. tapi pendamba nak story sikit tentang sikap materealistik .  Tak kisah lelaki mahupon perempuan.. tapi ini adalah salah satu faktor cinta pendamba ditolak dahulu.. sebab tu serik nak mengenali perempuan..

secara umumnya orang lelaki yang mempunyai kereta ni memang la dipandang oleh perempuan berbanding lelaki yang mempunyai sebuah motor cabuk dan tak de lesen kereta.cam pendamba ni.. ' Fuh smart nye lelaki tu,turun dari sebuah kereta Honda City.." depan pendamba sendiri.. taw la awak ni ada motor jer..tapi ada la perasaan law kena perli cam tu..ades
Kenapa lelaki berkereta menjadi pilihan wanita?? sebab boleh bawak berjalan jalan tak kena panas tak kena hujan.. itu la kebayakkan jawapan pendamba dapat.. haha. pendamba gelak jer,  pandu kereta tu ke hulu hilir bawak anak dara orang mana saja la untuk yang tersayang..tapi! time masuk waktu solat..lupa la pulak surau arah mana.... 
pastu time belajar da guna kereta?? what??haha.. tak payah pandang la law guna kereta time blajar..tak payah belagak macho la... pendamba tahu la tu bukan duit kamu pon.... sekurang kurangnya pendamba yang guna tenggiling besi ni beli guna duit sendiri walaupun secara ansurans bulanan..hehe.:)
Pendamba!! saya tak pandang pun semua tu..saya hanya nampak hati budi dia..da la tak usah bohong la.. pendamba bukan sekali kenal perempuan... Hati budi tu no 2 or 3... tak ramai da perempuan yang pandang hati budi... segelintir jer..kebayakkan sekarang... rupa,harta..itu la..itu la masalah remaja sekarang. rupa hensem tak menjanjikan dia baik la...pendamba yang kurang hencem ni tak semestinya pendamba jahat..
mencari pasangan cuba la ikhlas ok..Agama pelu dititikberatkan.. Kereta?rupa? tak kan kekal lama pon.. segala kelemahan dan kekurangan datang dari diri pendamba,sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

PeRmAtA bIrU said...

pedamba... dulu saya pernah pk macam yg pedamba katakan itu... tapi saya tersasar.. lelaki yg x kaya.. x la hensem.. tapi baik.. baik sagt mula2 kenal... lama2..dia wat perangai... saya keja.. dia kikis gaji sy.. dia suka wat citer sedih tentang kelemahan diri dia...

mungkin saya pon ada kekurangan yg banyak.. dan saya konfius... dimanakah lelaki yang jujur zaman sekarang???

upss sebelum lupa.. saya tag pedamba kat sini....http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/05/sergeant-keroro-tanya-apa-hobi-anda.html..

Doktor Cinta said...

itu la..skrang susa sangat nk cari yang jujur..maafla law bicara pendamba tu tekan pada pempuan..:)..sebab pendamba lelaki..dan itu pengalaman pendamba..

PeRmAtA bIrU said...

pengalaman mengajar kita menjadi matang dan bijak wat penilaian..heheheh..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD