PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Best Promotion One | Pendamba Mawar

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
entri kali ni adalah sambungan kepada entri Best Promotion ini... Alhamdulillah ada sambutan dari kawan-kawan... Pendamba just nak tolong kawan kawan bukan pendamba mintak bayaran pun..tapi ada jugak HATERS ni..geram pendamba... apa apa pon korang boleh terjah blog diorang dengan klik header header yang comey comey ni..


ok mulakan dengan my sifu ok.. Kyerull L Fresco 
AnaRozi Zali

Kunci Locker

Cik Tiniey

Mad Khaz *pendamba suke giler keroro tu..hehe

Afifah Alias


Fiera Pirot


ramai ni jer yang bg maklum balas..:) terima kasih


p/s: sapa sapa lagi yang mahu..tinggalkan link diruangan komen yer

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

EYFAalias said...

kite nak jugaa.


eyfaaliasstory.blogspot.com =)

F A I Z said...

nak ea,,jap

fierapirot said...

pedamba fiera nak jugakkk!!...hehehe..=)..fierapirot.blogspot.com

EYFAalias said...

hehehee. terima kasih awak :)

F A I Z said...

fiera> done

eyfa>sama2

Farierahasanz said...

law tade header camne.??? hahhaaa

F A I Z said...

fariera nye da dimasukkn di cni.xd header.sy adakn header tu
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/best-promotion.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD