PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pendamba VS Kayif



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
Pendamba mulakan bicara pendamba ea, 
Kayif aka Keyrull dan Pendamba aka Faiz 
kenapa pendamba buat tjuk cam tu..ok meh cini... pendamba dan dak Keyrull ni banyak persamaan da skrang..haha
Survey Gambar dulu ea


nampak persamaan pertama?? kami berlandaskan motif putih... warna putih bereti kesucian maknanya hati kami masih suci..haha

persamaan kedua.. menggunakan gambar seorang lelaki...haha.. kayif guna pic 'aiman mentor' ,pendamba lak anime... 

persamaan ketiga.. kami menggunakan nuffnang..dan kedudukan nuffnang juga sama di bawah header

survey gambar seterusnya


persamaan keempat, kami menggunakan corak yang hampir sma di blog dan dari smber yang sama..

yang kelima..keyrull ni retis..eh pendamba pon retis jgak la....haha

tapi pendamba  kecewa sebab dia tiru pendamba..hahhaa..*pendamba ikut dia kot...bukan tumpang populariti tapi design blog Keyrull memang smpoi...

apa2 pon ni sekadar luahan suka2 ..Keyrull jgn terasa ok...

sahabat semua dijmput unutk singgah 



sekian 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

5 bicara cinta:

KyêrulL said...

ahaks.... :D lawak2.. byk pulak persamaannya yea.

~Kirin Selama Perak~ said...

retis siot !!!
wakkaka

F A I Z said...

keyrull> sory ar aku bosan giler tak de idea nk wt entri baru..so ni la kot..hahaa...modal yang ada


kirin>ada da ngaku kan..video ada kt FB kt blog ley check sendiri

kim heeruul said...

Vs..?

sape yang menang..?

hehe

F A I Z said...

kami yang menang..haha..dua2 menang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD