PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Mana Kamu Semua | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Mana Kamu?? Kenapa tak macam dulu?? Sebab Teguran ke?atau kenapa? Ok pendamba pikir positif kamu bz ea?mungkin sebab itu.. eh siapa yang pendamba maksudkan ni?? 

Pendamba selalu terjah blog mereka bertiga ni hampir setiap hari... sebab penulisan diorang best.. tapi apa yang pendamba perhatikan sejak dua tiga hari ni mereka da slow.. kenapa?? kes hari tu ker??



Pendamba tujukan khas buat dua orang sahabat blogger pendamba ni... Chipmunk comel ngan keyrull .. biasanya korang akan update lebih dari 2 entri sehari.. tapi kenpa da jadi slow??

Ada masalah ke bro?? apa apa pun pendamba tetap ziarah blog diorang tiap tiap hari....  teruskan menulis..setiap orang kan ada cara tersendiri nak naik kan blog.. so komen negatif jangan la patahkan semangat korang..ok? pendamba sentiasa support kamu berdua ni..

Ha! ni lagi sorang..pendamba tak taw la kenapa dia pon tak update blog.. Bz kot?mungkin la exam ker..mana pendamba taw kan.. ke merajuk ngan pendamba??  hehe.. jangan la majuk tak comey nanti.. meh la terjah blog dia.. si manis... k sekia..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

MaiRa QuEeN said...

semua g gath kot..

Doktor Cinta said...

mungkin la...

~Kirin Selama Perak~ said...

internet takda la.
lepak umah akak.
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD