PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

contest baby face by daty syufai | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Niat untuk mengukirkan sekuntum senyuman di wajahnya pendamba join contest ni..yeah... baby face??ish..tersenyum pendamba time nak join..awak ni muka cam pengganas..wahaha..


Tu dia tuan yang anjur contest.. babyface betul..comel2

kena letak picture sendiri..



hehee..tu pic pendamba time darjah satu ngan umo 21 tahun.. ha sama kan?baby face la tu.. hehe.. tentang contest pendamba tak de nak cakap banyak tapi tentang persahabatan.. rupa paras bukan menjadi penilaian dalam persahabatan ..secomey mana diri kita tapi law perangai kita banyak negatif je tak guna gak..jadi pendapat pendamba persahabatan atas tiket keikhlasan adalah yang terbaik..

aih lari tajuk?? biarlah..hehe



terma & syarat :

1) .. follow ? ermm , boleh jugak :) supaya senang nak tau perkembangan pasal contest nie ..~done
2) copy picture tuu and letak kat sidebar and entry ...~done
3) buat entry pasal contest nie ,,, brapa patah perkataan , its up to you hehe ..~done
4 ) letak gambar ANDA SENDIRI ok hehe .. ~done
5 ) link kan kat ruangan komen yea ^_^~done
6) lelaki dan perempuan BOLEH join :)
7)  HADIAH ?? hehe ..
~ tempat pertama : TOP UP RM 20
~ tempat kedua : TOP UP RM 10
~ tempat ketiga : TOP UP RM 5
( picture yang paling kreatif akan menjadi juara )
tarikh tutup :19 JUN 2011

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

3 bicara cinta:

*dAty* said...

terima kasih , sudi join :)

Doktor Cinta said...

sama2..hehe

♥♥..fLoWeRgEnUiNe..♥♥ said...

Jom Join Giveaway at Shawls@Flowergenuine. Hanya kira dan menang. Jwapan terdekat dianggap menang.. Hadiah, tote bag shawls n etc

http://flowergenuine.blogspot.com/2011/06/second-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD