PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Bloglist Terpilih | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Pendamba ni kejam la pilih 15 orang jer.... tak suka pendamba..benci pendamba..kijam kijam...

wait!! sebagai tanda penghargaan pendamba pada semua yang join pemilihan bloglist pendamba..pendamba buat keputusan untuk masukkan semuanya sekali.. tapi yang dishow hanya 5 ... jadi rajin kan la diri anda semua untuk update blog supaya sentiasa terus berada di atas...

Sekali lagi pendamba ucapkan terima kasih pada semua yang sudi join pemilihan blogslist pendamba.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

EYFAalias said...

nak update tiap2 saat lah mcm ni. ahahhaa

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/apa-churpchurp-tu-sebenarnya.html

Doktor Cinta said...

yeah... harap keputusan pendamb ni diterima semua..:)

MaiRa QuEeN said...

sukenye terpilih..tq dear..

SyaSya Ekin said...

saya baru lps update blog..hehehheheheh

Salbiah Zakeri said...

ehh ehh terpilih jugak ke..eheee :)
tq

I do I need Iman said...

oh walopon blur blur. tpi 5 tuee cne lak .hahhaha ;p

I do I need Iman said...

oh walopon blur blur. tpi 5 tuee cne lak .hahhaha ;p

Doktor Cinta said...

5 tu xjadi la.. cbb pilih semua da

Doktor Cinta said...

semua terpilih..terima kasih pendamba ucap sebb sudi join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD