PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku? | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
nak join klik kat header tu..



Amacam simple tak header pendamba.. header ni dibuat oleh insan yang paling pendamba sayang..hehe.. dia kata special untuk pendamba..nama dia Faiz ..pendamba la tu..haha.. pendamba buat sendiri header ni... walaupon simple tapi itu yang terbaik pendamba boleh buat..yeah..! oh ya..ni ada evolusi header pendamba... jemput la tengok tengok..
sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

10 bicara cinta:

~Kirin Selama Perak~ said...

gua lagi best !
waakakaka

Doktor Cinta said...

kijam2

faizlaster said...

aduh..lawa header bro..

jom..
http://faizlaster.blogspot.com/2011/05/sunah-sakura-tanya-best-ke-header-aku.html

Doktor Cinta said...

simple jer faizlaster..ok otw terjah

Sunah Mohammad said...

mak aiiiiiiii~ siyes lawa! superb!

thanks join ye faiz~ ^_^

Doktor Cinta said...

sunah> welcome..simple j la..

mas saari said...

salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

cool je header ni..

Doktor Cinta said...

terima kasih puji..hehe

-✿Ayu✿- said...

header ni sesuai la ngan doktor cinta...doktor cinta xleh serabut...kang suah nak ubat org yg tgh saket bercinta...hehehe nice!

Doktor Cinta said...

yes..akhirnya ada yang memahami erti header pendamba..thanks ayu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD