PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Perkara tak disangka..


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ini bukan entri sedih,bukan entri lawak,mahupon entri contest....tapi ni perkara yang tak disangka....hehehe
pendamba, apa yang tak disangka tu..ce citer..ce citer... udah la ko usop malas teman nk mncerite..hahaa*mngarut jap
pendamba tak sangka la di tag sebgai BFF seseorang *bukan best frenz forever.. bukan juga boyfren foverer^2 tapi blogger frenz forever..haha
http://tieka-myblogger.blogspot.com/2011/05/blogger-friends-forever-bff-contest.html
rujuk atas ni
kenpa tak sangka...pendamba baru kenal dia..baru taw.... tapi...demm!! best giler kawan ngan dia... sporting..ley la diajak berguraw..bukan bersukan taw... peramah bukan pemarah taw.. 
dan yang paling penting...important la law ikut english edukesyen die ni..alamak segan la plak..haha
comey
kiut
cantik
tiut
manis
sweet
intan
permata
eh semua la..hehehe..
tapi bukan sebab tu pendamba kawan ngan dia... sebenarnya pendamba ni suka berkawan..bukan suka berkahwin yer... jadi sapa pon jadi kawan pendamba ,pendamba hargai..tapi tak sangka dia cop pendmba ni BFF die...ah terharu nya..mnitis air mata ni*tipu..lala
berdegup kencang hati ni..*tipu ag..
apa apa pon terima kasih Tieka
nak tgok pic dia?? xmo bgi nanti korang berkenan lak..jeles la pendamba ..hahaha
k sekian..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

4 bicara cinta:

kim heeruul said...

wah..untung la..hehe..

F A I Z said...

no komen dude..

tieka said...

hahahaha....adoii..sy baca entry nie pun mcm nk ketawa je..hehehe...chill laa awk..sy nie mmg jenis peramah..hehehe...:)

kim:nk jugk ke??boleh2...nnti sy tag kt awk lak ye..hehee..

F A I Z said...

apa?jenis pemarah..alalala...konon slah bace..ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD