PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Faiz Fatin Hanis Yuyu | Pendamba Mawar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Jangan klik gambar taw


Pendamba nak buat entri tentang 'stalker' hati pendamba..hehe..  Fatin Liyana ,  Hanis Zalikha dan Yuyu Zulaikha ..  Mesti anda semua kenal nama - nama ni.. Pada awalnya penglibatan blogging ni.. Fatin Liyana yang mempengaruhi pendamba untuk mula blogging.... wah?kawan Fatin Liyana ke pendamba ni?? bukan la... pendamba kenal Fatin Liyana tapi dia tak kenal pun pendamba,,hehe... 

Selepas pendamba terlibat dalam blogging muncul nama nama seperti Hanis Zalikha dan Yuyu Zulaikha..ish siapa mereka ni? fames cam 'Kekasih' saya Fatin Liyana tu ker?? rupanya mereka memang fames...wah.. teringin pendamba nak mereka bertiga baca blog pendamba ni..hehe..

Masing masing ada kelebihan tersendiri.. CANTIK?? wah mereka bertiga cantik...hehe.. eh Pendamba Hencem jugak la...*mak pendamba cakap la.. Apa yang menarik perhatian tentang mereka ialah.. bagaimana mereka boleh terkenal dalam dunia blogging ni.. apa la tips mereka ea...  pendamba nak jugak jadi cam diorang..eh eh bukan jadi perempuan la.. tapi jadi macam mereka la.. dikenali..bukan apa.. pendamba ni suka bercerita...especially soal cinta..hehe..

Apa apa pon mereka bertiga da mencuri hati pendamba..tapi pendamba tak kan report polis..hehe.. biarlah mereka mencurik hati ini..Pendamba relakan..
akhir kata dari pendamba..


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

y u y u Z u l a i k h a said...

pendamba ni tamakkkkk! baru nak pilih pendamba! ishh~ hahaha..

btw. thanks.. yuyu tak la sefemes dorang.. T_T terasa kerdil diri dahku~ sobbsobb~

F A I Z said...

ehehe.. setiap dari kamu ada kelebihan dan keistimewaan masing2.. sebab tu tiga2nmenarik hati sy.. waaaaaa kecik hati yuyu cakap pendamba tamak..haha...

ayie said...

fatin tu neutral beauty la..

F A I Z said...

yeah... btul tu ayie..hihi.. tapi semua cantik la

mad khaz said...

yuyu comel kot,hehe.

fatin liyana memang gorjes, natural beauty =)

woah,cair gua..

haha XD

Ashraf Jalil said...

xpe bro..kalo diorg xbace pon, aku tetap akan bace blog ni. wlopon aku ni org biase2 jek..hahaha..

F A I Z said...

mad khaz> Fatin liyana..ngee..comey2 gitu..gitu..

F A I Z said...

ashraf> hehee... cik YUYU da baca.. hehe.. kamu pon popular ape..hehe..sy ni ha yang biase2 jek

Fatin Liyana said...

FL tu seorang yg mls online kecuali bila dia nak update blog je haha ! Keep on blogging k. Gudluck!

Doktor Cinta said...

apa2 pon FATIN LIYANA tetap pujaan hati takde da orang lain ley curik hati ni.. selain FL..hehe ..honeykoyuki da best..:)

Norlida Ramli said...

hahahahaa..
semua dia nk rembat!
btw..ida plg suka yuyu ^__^

Honey Liyana said...

Wow..kakak cntik...

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

mereka tidak pernah dtg ke blog putry..nk mereka dtg jugak sob sob sob kehkehkeh..espectualy yuyu..suke die comel

Nur Atikah said...

lepas ni boleh la mintak tips cinta dekat PM hihi

◕berlygerly◕ said...

wwiitt ~ amainya kekasih PM ~ waaahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD