PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tak Hencem | Pendamba Mawar


 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

Perempuan mahupon lelaki tak pandang pada rupa tapi pada hati budi.. ok la pendamba sangkal pendapat ni.. Terus terang pendamba segan nak jumpa orang atau apa je la group sebab pendamba taw pendamba bukan la hencem tak menarik perhatian pon..


apa yang membuat pendamba down giler.. kenapa perlu memilih dalam persahabatan?perhubungan? kalau pilih pasal soal baik buruk ok la..tapi ini rupa..ok rupa itu penting...

totally kecewa ngan segelintir manusia yang masih berpegang pada rupa paras jadi keutamaan kerana sikap boleh berubah..ok fine..pendamba banyak kekurangan..tak pandai apa.. tak perlu mencari kawan cam pendamba... percaya la law skali kamu da buat gitu kat seseorang,orang lain juga akan buat cam tu kat kamu..

bukan pendamba mintak rupa cam ni, tapi ini da ditentukan Allah sejak azali..mana mungkin pendamba melawan hukum Allah.. siapa pendamba insan yang penuh kekhilafan....

Pendamba tak kisah law orang tak kenal pendamba,bukan nama yang pendamba kejar..tapi ikhlas la dalam persahabatan ok...klik  sini untuk lihat gambar

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

kotak bulat said...

emm.. janganlah down..
setiap orang ad kelebihannya..abaikan je yang xnak kawan ngan ko tu.. ramai lagi yang sedia tok kwn ngn ko.. chill ok :)

recent post : Apa makna follower yang nak dekat seribu tu?

F A I Z said...

selma ni aku ley terima ,..tapi ni mmg terasa sgt..da ok da..post ni pon just peringtan kita bersama j..thanks frenz

nureenina said...

xmo down2~ ramai ag orang yang leyh kita kawan an :)

F A I Z said...

ok .. mekasih nureenina..^^

waN Mohd Salim said...

perghh kesian nye .. ape kes ????????? kene reject ke bro

F A I Z said...

bukn reject tp ada certain person y mmilih untuk bshbt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD