PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Ditusuk Duri Mawar


Lihatlah padaku
Pandanglah ke dalam mataku
Mampukah dirimu menatap mataku?
usahlah berpura lagi
katakanlah padaku
Dirimu telah memiliki insan lain


Jangan diteruskan sandiwara ini
Lupakan aku
Jarak kita berdua terlalu jauh
Dan terus menjauh melangkah pergi darimu
Usah dipinta kepulanganku

Kesunyian diri ini
Kesepian diri ini
Kesedihan kerana cinta
Menitiskan air mata kerana cinta
Akan ku cuba gembirakan hati ini
Tatkala aku melangkah hari baru
Hati ini terima jika kau luahkan
Insan lain telah berpahat di hati

Tapi kenapa mendiamkan?
Kenapa menghilang tanpa berita?
Kenpa membuat hati ini bertanya?
Tak perlu kau jelaskan kini
Hati ini terguris luka
Hati ini telah hancur

Tak mungkin aku dapat memaafkan mu
Tak mungkin aku dapat menerima khilafmu

Benar cinta itu datang dan berlalu
Seperti hembusan angin yang membelai
Aku akan padamkan memoriku terhadapmu
Aku akan lupakan kenanganku denganmu
Aku akan lakukan kerana kau permainkan ku

Cukuplah titisan mutiara yang bermain di mataku
Akan ku hapuskan.
Akan ku hilangkan
Aku kesepian
Aku kesunyian

p/s sekadar luahan..lala

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

10 bicara cinta:

I do I need Iman said...

er er. ape ne?
ade crush dgn sesapeee keee?
sabar eaaa;) mcm sedeh sgtt je bunyii ne

Azlan The Type Writer said...

ewah~~~~

imaza93 said...

buat sendiri ke ?

kim heeruul said...

bunyi mcm baru break up je..

sabar je..^^

A M E ! said...

waaa . menarik menarik . nice one . well , ame sangat adore kepada people yang bijak menulis dan bermain dengan kata kata . keep it up ya . :)

F A I Z said...

i do i need iman > saja nk test jiwang..hhee..baru jer..xpndai bermain ayat lagi..ada la cmpur prasaan sikit

azlan> apa?haha

imaza>yup buat sendiri..kenpa..buruk erk..ayat terabur ya?

kim>demm la..awek xdak ni..break apa..

ame>terima kasih..xpandai sangat..tapi saja ngan layan prasaan..hehe.smbil2 nk tambah bilangan entri

azeelia azman said...

haha..ayt frust nonggeng jer..btw..folo here..heee

F A I Z said...

azeelia>frust?idak la..luahan hati j..nnti sy terjh blik

tieka said...

anda ditag...http://tieka-myblogger.blogspot.com/2011/05/blogger-friends-forever-bff-contest.html

F A I Z said...

terima kasih tieka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD