PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Rindu pada SB sebulan lepas


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته  

Pada petang yang indah ni walaupon cuaca agak sedikit 'dingin' smpai keringat mula mucul..hehe..pendamba nak cakap yang

PENDAMBA RINDU PADA SAHABAT BLOGGER
sebulan yang lepas

kenapa pendamba?skrang da tak best k??heehe..skrg best la..tapi rindu masa mula2 masuk SB...ye la tyme tu blog pon xsmpai smnggu lagi... peh segan gile la tgok blog masing2 semua da 3angka 4angka 5 angka....tapi alhmdulillah pada tyme mula2 masuk group ni follower pendamba juz under 20 user...dan skrang...>.<V malu plak...

pendamba rasa rendah diri giler time tu..yer la budak baru,tak taw cm ner erti permainan blog ni...tak tahu peraturan dalm group tu... 


Tyme masuk ni first yang menarik pendamba untuk stay ialah  dak hencem Keyrull ni...demm!aku kata fames gile dia ni tyme tu...bila la pendamba nk fames cam dia..hehe.. yang kedua Mawarku Wada ,sebb? sbb dia pkai nama mawar...dan pendamba ni.pendambamawar..hehe... yang lain tyme tu pendamba tak kenal sangat...hehe... then lepas tu pendamba cuba nak kawan dengan semua supaya alhmdulillah semakai ramai kenalan pendamba di SB skrang

ada yang sound jgan spam link...juust ping jer.. tyme tu pendaba jadi blur... apa spam link?apa ping??siyesly pendamba mmg tak taw...tapi alhmdulillah seorang shabat dari SB yang terang semua tu kt pendamba.... pendamba terima ngan hati terbuka sebab pendamba hormat semua kawn2 pendamba kt SB ni..tapi skrg pendamba tegok budak2 yang baru join..da ditegur spam link..tapi masih jugak buat.pendamba pon tak pham..yang baru takpe la..ni da bminggu2..

Ahli SB pendamba tgok setiap hari bertambah.... tahniah pada  Admin yang buat group ni...alhmdulillah kita dapat bntuk satu komuniti..cam motto SB la
WE ARE NOW UNITED

rindu giler tyme tu..hehe... semua pendamba anggap kakak and abg2..haha.... sebb tgok blog diorang,penulisan diorang peh..power jer... bila da knal betul2..alahai adik2 lagi semua..haha tapi diorang mmg style la...blog power..pendamba pon xley lawan blog diorang.. skrg pon byk ag yang pendamba kna blajar..


itu je la pendamba nk cerita..apa tak best??peduli hape pendamba..hahaha...
apa2 pon ni permintaan pendamba
jemput singgah blog dua kenalan pertama pendamba


Keyrull


Mawarku Wada 


sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

Farierahasanz said...

hahahaaa. .tue jea ku naa ckp . . hik3 . .

F A I Z said...

haha..kejam jugak ko ni...haha

kim heeruul said...

yeah..same la..^^

F A I Z said...

aku nak membe2 yang tyme tu buat kecoh balik kat sb

::Mastura Zakaria:: said...

pendamba on the way nak jadi femes gak nih..hehehhe

F A I Z said...

hehe.. masih jauh perjalanan la mastura...

KyêrulL said...

Hahaha.. aku xsangka ko 1st time mase tuE wei.. aku nie suka tegur jer org hiks3 :D

Eyda Syahida said...

same. time tu aku pon baru join sb. :(

F A I Z said...

keyrull> hehe nk wat cm ner aku kan join jer post time tu..haha..*muke xmalu ni

eyda>same la kita

Azlan The Type Writer said...

tak sebut pon name adik ni~~~
hehehehehehe...
jelesnye....
follower masih cipot~~

F A I Z said...

hehe... time tu mne knal lagi lan ni..ilex ar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD