PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Senarai Pemilihan bloglist | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Maafkan pendamba..pendamba tak tulis er hanya 5 boy dan 5 girl yang dipilih?? kesalahan diri pendamba.. tapi takpe la..ini senarai blogger yang join bloglist pendamba..biar pendamba promote..
ini adalah senarai blogger yang join.. ramai jugak.. dan sebagai tanda sokongan pendamba pon da follow blog kamu semua.. siapa yang belum difollow akan diterjah nanti...


ops...ada tambahan dari pendamba.. 5 lagi akan dipilih.. kerana ramai yang mnyertai segmen ni... siapa tak terpilih maaflah.. law boleh pendamba nak je letak semua.. tapi faham faham la ea..:).. harap kekhilafan pendamba dimaafkan.

 SENARAI PEMILIHAN
BOYS








SENARAI PEMILIHAN
GIRLS
























update terbaru 28/5/2011 1.13 p.m.. tu dia ramai aih.. hehe..ingatkan tak de sambutan.. apa apa pon.pendamba ucapkan terima kasih kepada blogger yang join..pemilihan insyaallah akan dilakukan bila segmen tersebut ditutup.. kepada semua boleh klik link  diatas.


5 BOY DAN 5 GIRL AKAN DIPILIH.. SERTA 5 LAGI YANG BERTUAH

pendamba promote blog diorang.itu sebagai tanda penghargaan pendamba pada diorang semua..diorang juga blogger baru seperti pendamba..jom la menolong sesama blogger baru..sekian


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

8 bicara cinta:

Mrs. Farhan said...

Mekaseh Encik Pendamba.Walaupon x terpilih, saya redha. =P

orang panggil aku 'KAM' said...

terimo kasih sosangat la kat tn hamba kerna memilih hamba hihi

che lan said...

waahh!!!! link kiter number dua kat bloglist boy tu!!! hikhik (^_~) trima ksih Pendamba!! sayaaaaang Pendamba ketat ketat!!! (T___T)

m!SsRahEnA said...

wah..url kite ade la..thx en pendamba sbb promote blog kite..^_^

EYFAalias said...

Wahh. saya ada dalam senarai kat atas. ehhehee :D

Doktor Cinta said...

senrai yang join..itu belum pilih la..:).. 5 daripada kamu akan dipilih..:).. jadi sabar yer.. yang lelaki..kompom latu ..cukup2 jer..pempuan kna plih

kim heeruul said...

yahooo..blog gua terpilih..
thx bro..^^

Doktor Cinta said...

welcome dude

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD