PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Teringat


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

Sedang pendamba  asyik memetik gitar,teringat plak ada sorang budak ni suh wat cover..


terpikir sejenak..apa tu cover er??pendamba tak tahu..hehe
mungkin men gitar then nyanyi kot...itu la kot maksud dia..
sebetulnya pendamba ni baru jer nak blajar men gitar dan pendamba baru 2 tahun men gitar ni jadi tak la expert sangat
tapi law nk buat cover..hurm lagu apa ya yang best???
sini pendamba bagi pilihan
AISHITERU
SAAT TERAKHIR
BULAN LAPAN DI SANDAKAN
DISAAT AKU MENYINTAIMU
TAK KU SANGKA TAK KU DUGA
DI PENJARA HATI
PESANAN BUAT KEKASIH

demm!kenapa semua lagu jiwang..hahaha... buat la pilihan lagu mana... hahaa

p/s sal cover tu tak janji bila..:)

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

8 bicara cinta:

miss atie said...

pesanan buat kekasihhh !!!
:D

F A I Z said...

sebab?hehe

yad'z said...

aisteru plisss!!! aisteru!!!! special request niehhh... huhuhu

F A I Z said...

nanti abg usaha..nk rakam guna pe..cr gadget lu..hihi

r-5 said...

okay bro aku tnggu ko punye video kat blog ko ni~ hehe. Btw otomen datang singgah terus follow~ zupzapzupzap terbang.. haha

poem hari ibu:
http://ikanmasin164.blogspot.com/2011/05/mothers-day-special-gift-poem.html

F A I Z said...

otomen..aku xxjanji bila..hehe..cbb aku xd alat semua..edit video2 ni..tp aku usaha ar nanti..men gitar pon bukan pandai

kim heeruul said...

special req...^^
lagu aishiteru..

F A I Z said...

ok2 kim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD