PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Terus Terang | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Tak elok disembunyikan perasaan lagi.. seksa sangat.. biarlah pendamba luahkan.. ' aku cinta Padamu'  dan pendamba memang gilekan dia...hehe.. nak tengok pic siapa yang pendamba maksudkan??




Perasaan ni wujud sebelum Pendamba Mawar ni wujud lagi.. ah..tak dinafikan dia mampu mencurik hati pendamba.. eh.. korang kenal kan dia tu?? hehe.. Jatuh cinta pandang pertama bila melihat dia..hehe... apa yang pendamba nak cakap...hurm .. ' I LOVE YOU DEAR ...

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

~Kirin Selama Perak~ said...

pewwit!

RUZZEZANIE said...

huhu..fatin liyana..cinta pndg pertama ea..hihi

Akulah Pak Lan said...

Post la kat wall FB dia..

Ahmad Haziq Azlan said...

ye dop mg?????????

F A I Z said...

kirin..pewwit apa??ish.. nk marah ni..hehe

F A I Z said...

ruzzezanie> yeah FL.. someone yang bg smangat sy nk buat blog..walaupon dia xpernah knal siapa sy..hehe

F A I Z said...

akulah pak lan>done bro

F A I Z said...

haziq azlan>yer loooo

MaiRa QuEeN said...

tulus giler..huhuhu

F A I Z said...

maira> agak2 pesanan ni sampai tak kat FL.. hehe.. law dia baca..sy hargai sgt2..hehe

kim heeruul said...

cun gilew..^^

F A I Z said...

nak ngorat nih..ko jgn kaco plak kim

Huszaini said...

jujur aa ko bro! harap2 dia baca laa.. err.. nak masuk line boleh? kekeke

F A I Z said...

jujur itu pnting... hihi.. masuk line ish xdpt ar..haha

yunZ said...

wewettt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD