PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

AKU DAN ALAT MUZIKKU | Pendamba Mawar

Lagi pendamba join segmen..yeah kali ni tentang alat muzik.. ni dapat info dari sahabat pendamba... Chipmunk comel


Pendamba memang minat alat muzik terutama nya gitar..tapi nk beli yang mahal xmampu der...


Ceritakan tentang pengalaman anda bermain alat muzik.

Pengalaman bermain muzik ni..hurm...ok pendamba ada sebuah gitar kapok brand santu cruz berharaga Rm 130 dan satu lagi gitar acoustic buatan german brand ibanez berharga riban gak la..hadiah...hehe..pendamba mula belajar main gitar ni awal tahun  2009 ..dan pengalaman yang pernah pendamba anda adalah membuat persembahan dihadapan Dato Jalaludin Hassan..hehe.. dan pesembahan persembahan biasa jer.. cam event perpisahan cam gitu jer..hehe..dan lagu pertama pendamba guna untuk belajar gitar adalah pesanan buat kekasih...


letakkan satu gambar anda bersama alat muzik anda.

dats my guitar

training


hari persembahan

im still with my guitar

persembahan solo..hehe

sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

~Kirin Selama Perak~ said...

gudluck
:)

F A I Z said...

yeah.thanks dude for info

Rozuan Ismail said...

tq join n follow my blog.

your blog will be put in my bloglist under geng blogger muzik .

and wait for my review on your blog =)

F A I Z said...

yeah?really?thanks..:)

SiS NaD said...

SalaM...

WaH!~ PaNDai MaiN GiTaR Tu.. naNTi leH aJaR SiS... (^_____^)V

Doktor Cinta said...

sis nad>ops basic ley ar..law cm man kidal xdpt ar

zacky ~786~ said...

ada gaya la bro ~

Doktor Cinta said...

zacky>thanks dude..hee

kim heeruul said...

bila nk ajar aku men gitar..hehe..^^

Doktor Cinta said...

kim>eleh..ko da pndai

Rozuan Ismail said...

dah siap review =)

http://kringg.blogspot.com/2011/05/blog-review-segmen-aku-dan-alat-muzikku_25.html

Doktor Cinta said...

yeah terimas..da komen pon..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD