PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

SUNSHINE SMILE CONTEST | Pendamba Mawar


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Pendamba ni memang suka benor join join contest ni.. amik pengalaman..hehe.. tapi ni pelik sikit contest tentang senyuman.. ish awok ni law bergambo susoh bebenor nok senyum...tapi demi kontest ni pendamba akan mempertaruhkan sekeping gambar ni..hehe... oh! bagi sesiapa yang berminat?? boleh baca terma dia betul betul okies...




Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/


ok .. done  beberapa minit lepas...

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.
siap


3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..
Ada kat bawah


4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
ok done


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)
 ok done


6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

ok done


Pic yang pendamba nak letak...hehe..



'Senyuman saya paling ceria , kerana Pendamba berjaya melaksanakan tugas memimpin dan membuat kertas kerja berkenaan lawatan ke Cameron Highland semasa bulan pertama semester pertama sewaktu belajar.. lagi pon senyuman itu sedekah,mana tahu senyuman kita mampu membahagiakan orang lain yang berada di samping kita..ahaks.'

pendamba nak tag..


ok done semua... sekian..p/s.. hadiah gempak beb..jom join

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

5 bicara cinta:

kim heeruul said...

gud luck..thankz 4 tag..
kalau ada gmbar yg sesuai aku join..hehe

F A I Z said...

mustahil xd kot kim

I do I need Iman said...

insyllh ;)
nnty crik gmba dulu.. ahha ;p

F A I Z said...

yeah..god2..:)

MAISHARAH said...

qud luck juga...

jum ke bloq sy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD