PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Warkah Buat Mark Zuckerberg



Mark Elliot Zuckerberg
Palo Alto, California,
U.S


Kehadapan Mark,


Sejak dua menjak ni pendamba tengok Mark da banyak buat perubahan,kenapa?? pendamba rasa format FB yang lama lagi bagus dari sekarang. kenapa lakukan perubahan lagi terhadapa konsep FB? Mark ingat tak dulu kau pernah cakap semaju mana FB kau takkan lupa pada asal usul nya.. nak pendamba ingatkan balik ke?


Cukup la perubahan tu,tak cukup lagi ke sekarang ke isi huruf huruf bagai masa nak share link..oh Mark kasihanilah pendamba ni seringkali gagal dalam mengisi huruf huruf tersebut.. Tentang perubahan yang kau lakukan pada ruangan chat,ish susa la nak private lagi..tak semua nak groupkan member.. oh no man..  kembali kan la pada asal.


Tentang perubahan di sidebar, peh pening nak tengok bende alah tu..pendamba tahu mudah untuk user tengok..tapi kita kan da ada system notification jadi kat sidebar tu biarlah event senang sikit nak tengok besday sapa sapa..ish..mark ni..faham kan kami.


Akhir kata dari pendamba,tolong la wujudkan button pilihan samada nak guna baru atau nak guna FB yang asal. Mark please..kerjasama kau pendamba hargai beb..tolong yer..apa apa hal kau call je no fon aku..kau ada kan nombor fon aku ..so call jer.. sekial


luahan Hati sahabatmu,
Pendamba


cc pendamba sertakan gambar untuk rujukan






THANKS FOR READING ♥ COMMENT

23 bicara cinta:

Raja Syakirah said...

ngape? ape yang jadi??

Pendamba Mawar said...

bertukar..hihi

Ahmad Haziq Azlan said...

chat dah takde grup???
aku ok je....



http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/gagal-ke-jepun-x.html

shiema sufian said...

seriously. dekat chatbox pon dah bertuka. tak suke -.-'

nur diyanah said...

tau ta pew .. myusahkn owg jewp ! ~sabow jew larh ~

Pendamba Mawar said...

hehe..sabor je la semua.pendamba da col mark dia kata sory i cant do anything about dis problem..whaha

Ku Azhar said...

adeh...serious gelak bc bende nie! :D

A M E ! said...

chat tak ade group ? mine is okayy je . :)

ohh mungkin mark belum ubah kot . :\

aizamia3 said...

tak dapat tengok lagi sebab kat opis ni baru je dorang block FB..

Rafidah Farhana said...

Saya termasuk dalam geng tu !

Pendamba Mawar said...

ku>pendamba harap mark bace..wakaka

ame>xtaw la pendamba

aizamia>nanti da boleh tgok ,tgok la mia.:)

rafidah>hahaha..mark sangat kejam

tieka said...

nape x tranlate je ke BI??nnti mark baca laa..wakakakaa...

wan_cikgumuzik said...

kitabakooorrrrr FB... haahaaa... kim salam kat mark yerr kalau dia kol awk.. bgtaw kat dia cikgu rindu dia sbb dh lama tak jumpak dia.. lalalaalaaa

Alia Natasha said...

TAK SUKA CHAT YANG BARUU NIE t__t

Pendamba Mawar said...

tieka> mark ngan sy cakap malayu jer..:)

wan>ok.. nanti den smpaikan.haha...

alia>tahu takpe

..cik gugu.. said...

mark kata dy bz sbln dua nih.. dy akan bc surat kamu 3 bln akan dtg ;)

Pendamba Mawar said...

cik gugu>takpe akan ku tgu.haha

ninie_azriena said...

comel nyer blog..
doodle tu cute :)
gerammmmmmm !! (n_n)

Pendamba Mawar said...

Ninie..hehe..geram3~nada upin ipin

alif haris said...

hahaha kdg2 bkn mark yg buat ..
developer fb tu yg tukar ..

sabo je la kan .. sepatutnye bg la option sama ada nk upgrade or taknak kan ^^

Pendamba Mawar said...

tapi..mungkin mark yang bagi kelulusan..hehehe...

I do I need Iman said...

hahaa mark jahat! xnk kawan.
lawak lak yg ne ;)
serius yg ne best!

Pendamba Mawar said...

mekasih..mark..da col mark dia kata dia bz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD