PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Aiming For 3K

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai, ingin berbicara soal cinta ngan pendamba? permasalahan cinta?ahaks..silakan.. pendamba cuba fahami masalah anda dan cuba menolong anda.. fuh dah macam doctor Love plak...layan lagu ni pendamba ingin berbicara soal keikhlasan dan kesetiaan serta kejujuran dalam percintaan


Keikhlasan apa maknanya? sukar untuk ditafsir kerana tiada siapa dapat menilai sejauh mana keikhlasan seseorang.. Jangan pernah mempersoalkan keikhlasan seseorang kerana kita sendiri tidak ikhlas dalam mempersoalkan persoalan tersebut

Kejujuran apa maknanya? jujur dalam bercinta..bukan nya bercinta dengan jujur.. ha! cam ner tu? hehe... maksud pendamba jujurlah dalam bercinta dan pasti anda tidak akan curang... dan, anda tak perlu risau pasangan anda tidak bersikap jujur ngan anda Sejauh mana sekalipun anda dipisahkan dengannya jika Jujur adalah pengikat janji, dia akan terus setia.

Kesetiaan apa ertinya? kesetiaan ni apa ya??pandangan anda bagaimana?menentukan seorang tu setia atau tidak?hanya kerana dia sering bersama kita itu dianggap setia?atau bagaimana?kita setia ..tapi bagaimana dengan kekasih kita?? persoalan ni la yang meenyebabkan kecurangan berlaku akhirnya berakhir dengan perpisahan..


Awak cintakan saya?? ya saya sangat menyintai awak...

sebelum anda dan anda mengakui menyintai seseorang ,pendamba cuma mahukan anda ada 3K tersebut.. selepas itu baru anda menyatakan cinta.. jika anda sendiri tidak memiliki 3k tersebut maafkan pendamba jika pendamba mengatakan hubungan tersebut tidak akan lama. kasing sayang?kerinduan?apa dasarnya jika tidak memiliki 3k.

Hidup tanpa cinta seperti makanan tanpa garam. Oleh karena itu, kejarlah cinta seperti kau mengejar waktu dan apabila kau sudah mendapat cinta itu, jagalah ia seperti kau menjaga dirimu. Sesungguhnya cinta itu karunia Tuhan Yang Maha Esa.

Tidak penting untuk kita ketahui sama ada pasangan kita jujur, ikhlas atau setia dengan kita yang penting Allah tahu kita bagaimana, dan Allah tidak akan mensia-siakan apa yang kita lakukan... Tawakal dan redha lah.sekian



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

ainaa said...

suke sangat. tapi susah nak carik pasangan yang ade 3k tu. kn? :)

Pendamba Mawar said...

sebab tu sy da tulis kat bawah tu..para last..:)

..cik gugu.. said...

p'hormatan tu penting jugak.
lau x hormat,susah nk jd 3k tu ;)

fierul said...

mcm mna plak lau psagan kte nie tlampau mgonkong . ? ye kte tau die syg kte ttp kdg2 sikapnya y tlalu risau tu mcm ner ? sring mmikirkn y bkn2 .

Pendamba Mawar said...

gugu>bukan ke penghormatan tu lahir dari keikhlasan??

fierul>hurm itu susa jugak tu... nanti sy cuba bentangkan ttg tjuk ni

nurul diana said...

nk komen lagu tu !!! hahaha , i do !! yeahh like it laaa

Pendamba Mawar said...

ades..lagu plak diutamakan..hahaha

Eyda Syahida said...

yes, suke yang ni.

skang ni juz harapkan seorang lelaki yang ade 3K ni hadir lam idup aku.. ekceli aku harap mamat yg aku suke tu tau aku suke dye then dye pun suke aku. tp cam imposible lak. ahahaha.

Pendamba Mawar said...

sapa2?haha..aku ke?malu la gini..miahaha..doakan yang terbaik..

QUEENPINK said...

cintailah seseorang itu kerana Allah s.w.t...Tiada yang sempurna di dunia ini..

Pendamba Mawar said...

queenpink>benar tiada yang sempurna..:) ikhlas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD